Породілля з Маріупольського пологового будинку, чиє фото облетіло увесь світ, народила донечку: що відомо про маля

Вагітна дівчина, чиє фото з обстріляного пологового будинку в Маріуполі, стало відоме на увесь світ, народила дівчинку. До цього породіллі довелося пережити ще й атаку росіян у мережі.

Знімок бьюті-блогерки з Маріуполя Маріани менш ніж за добу облетіло увесь світ. На початок російського вторгнення 24 лютого, щаслива дівчина була на 9 місяці вагітності та чекала на первістка. 9 березня вона перебувала в маріупольському пологовому будинку, коли ракети ворога впали та зруйнували будівлю, Маріанну разом з іншими майбутніми мамами евакуйовували волонтери та рятівники.

Породілля з Маріупольського пологового будинку народила донечку
Породілля з Маріупольського пологового будинку народила донечку

За два дні після подій стало відомо, що Маріана народила здорову донечку. Про це повідомляє журналістка Ольга Токарюк.

“Я отримала новини від родичів Маріанни — вагітної з розбомбленого пологового будинку в Маріуполі. Їм вдалося трохи поговорити з нею по телефону. Минулої ночі, о 10 вечора, Маріанна народила дівчинку! З ними все гаразд, хоч у Маріуполі дуже холодно й обстріли не припиняються”, — написала Токарюк.

Російські окупанти скинули з літаків декілька бомб по дитячій лікарні та пологовому 9 березня. Світ облетіли фото пологового будинку, зроблені фотографами Євгеном Малолєткою та Мстиславом Черновим. На кількох видно, як вагітна Маріанна Підгурська з кров’ю на обличчі виходить з напівзруйнованої будівлі.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав реакцію світової спільноти “патетичними зойками з приводу так званих звірств, які чинять російські збройні сили”. Він заявив, що Росія цілеспрямовано обстріляла пологовий будинок, бо він був нібито базою батальйону “Азов”, а жінок, дітей і співробітників звідти давно евакуювали.

Породілля з Маріупольського пологового будинку народила донечку

Російське посольство у Великій Британії заявило, що фотографії — постановчі. Цю заяву аргументували тим, що Маріанна Підгурська — б’юті-блогерка. В інстаграмі Маріанни з’явилися десятки образливих коментарів зі звинуваченнями в тому, що вона нібито “зіграла роль” вагітної пацієнтки пологового.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.