Тітка з огірками, баба Надя та цигани з танком: як українці без зброї хвацько перехитрили росіян і забрали трофеї

17 днів вся наша держава веде спротив злісному ворогові, який не втрачає надії закріпитися на наших землях. Українці навіть з голими руками йдуть на орків.

24 лютого весь світ побачив, що українець – це не полохливий мешканець хутора, яким нас завжди зображувала Росія, а мужній козак, який буде гнати ворога далеко. Сміливості та кмітливості нам не займати. Прості українці не бояться виходити проти окупанта і проявляють хитрість, щоб не пустити супостата.

Так, на Херсонщині, де досі тривають запеклі бої, у селі Любимівка місцеві роми викрали цілий танк у росіян. Тягнули майбутній металобрухт трактором:

Варто відзначити, що багато представників ромської громади стали до лав Територіальної оборони.

А ось у селі Мигалки з’явився плакат від імені баби Наді, яка не добираючи елегантних слів написала все, що думає про прихід росіян. Світлиною поділився навіть Потап у мережі:

Небувалий героїзм проявили мешканці Ічні, які голіруч вийшли проти озброєних росіян. Вони тривалий час не пускали загарбників на рідну землю, а ті врешті решт не витримали психологічного тиску і пішли геть.

Дійсно, на війні всі засобі добрі. Захищати місцевість можна навіть простою банкою консервації. Киянка банкою соління підбила ворожий дрон. Жінка розповіла, що все вийшло само собою, коли курила на балконі та стверджує, що то були її улюблені помідори:

“Дивлюсь, щось повільне пливе. Спочатку подумала, ворону підбили. А потім почула дзижчання”, – сказала вона

А на Сумщині двійко залізничників обдурили росіян та взяли їх у полон. Обидва герої – Руслан Аристархов – начальник станції “Баси”, а Артем Кисельов – начальник станції “Суми товарна”. Вони вказали неправильний шлях окупантам, а коли ті вискочили з БТР, швиденько їх скрутили та передали територіальній обороні.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.