Українець в Польщі інсценував свою смерть заради $ 6,8 млн: допомагали наші правоохоронці

Громадянин України уклав договори страхування життя у двадцяти польських страхових компаніях. Потім інценував власну смерть і поїхав подорожувати.

На сумнівну авантюру зважився українець в Польщі заради 26 млн злотих (тобто $ 6,8 млн). 38-річний чоловік інценував свою смерть, щоб отримати величезні страхові виплати.

Польські правоохоронці затримали українського громадянина, який таким чином намагався ошукати страховиків і отримати кругленьку суму – більше 6 мільйонів доларів США, пише польське видання dziennik.pl.
Як стало відомо, в кінці жовтня минулого року матір Євгенія П. звернулася в понад десять польських страхових компаній. Жінка намагалася отримати страхову компенсацією за смерть свого сина.

Вона розповідала, що той помер через нещасний випадок в Україні в липні 2019 року. Українець начебто випав за борт човна під час зіткнення човнів і втопився в Київському водосховищі. За фальсифікованими документами, тіло чоловіка нібито знайшли аж через два місяці і наступного дня воно було кремоване.

Правоохоронці дізналися, що хитрий українець з жовтня 2018 року по січень 2019 року уклав угоди страхування свого життя у 20 польських страхових компаніях.

Також виявилося, що чоловік отримав громадянство Польщі наприкінці 2018 року і використовує польські документи на ім’я Eugeniusz P., про це не повідомив своїм страховим компаніям.

Поки мати оббивала пороги страхових компаній, «небіжчик» захопився подорожами. Використовуючи польські документи, Євгеній побував в Україні, Туреччині, Великій Британії, та на Кіпрі.

Наразі чоловік затриманий, йому загрожує за його діяння 10 років позбавлення волі. Українця звинувачують в шахрайстві в особливо великих розмірах.

Також встановлено, що допомагали чоловікові в його афері українські правоохоронці. Порушено кримінальну справу щодо колишнього прокурора і поліцейських, які намагалися допомогти Євгенієві отримати компенсацію.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?