Фото дня: Український військовий спустився у столичне метро, щоб обійняти сина, який ховається там від обстрілів

Український захисник, який зараз боронить Київ від російських окупантів, у перерві між службою спустився в підземку, щоб побачитися з маленьким сином.

Фотографія військового, який обіймає маленького сина на одній зі станцій метро, облетіла увесь світ та розчулила мільйони людей. З 24 лютого, початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, столична підземка стала прихистком для тисяч киян, які ховаються від ворожих обстрілів.

Фотографію у своєму телеграм каналі опублікував заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов. Син військового разом з матір’ю ховається на одній зі станцій київського метро.

“Нам є заради кого боротися”, — підписав фотографію Усов.

За останніми оцінками на станціях столичного метро перебувають до 15 тисяч людей, водночас інфраструктура метрополітену розрахована до ста тисяч осіб.

“У деяких людей є дім і вони приходять в укриття, а деяким уже немає куди повертатися. Це тисячі й тисячі людей. Наш колектив робить все можливе для порятунку життя цивільного населення”, — каже начальник КП Київський метрополітен Віктор Брагінський.

Метро Києва продовжує працювати в режимі перевезень. Поїзди курсують з інтервалом у 30−40 хвилин та проїжджають повз центральні станції. Також поїзди не ходять наземними станціями. Графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності. Підземні станції метро цілодобово працюватимуть як укриття.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?