Ведуча “Сніданку” Людмила Барбір повернулася в Київ і не збирається тікати: чоловіка в тероборону, а сама – в ефір

Відома українська телеведуча і журналістка Людмила Барбір тимчасово виїжджала з Києва, але лише для того, щоб вивезти сина в безпечне місце. Зараз вона в столиці.

24 лютого з початком війни в Україні журналісти національних телеканалів об’єдналися і запустили цілодобовий телемарафон, щоб в українців був доступ лише до перевіреної і достовірної інформації. Серед ведучих 1+1 в ефірі можна було побачити Марічку Падалко, Нелю Шовкопляс, Соломію Вітвіцьку, Костянтина Грубича, Руслана Сенічкіна, Єгора Гордєєва, Володимира Рабчуна, Олександра Попова.

Після початку війни Людмила Барбір повернулася в Київ і не збирається тікати
Після початку війни Людмила Барбір повернулася в Київ і не збирається тікати

Лідія Таран наразі займається журналістською діяльністю у Франції, куди виїхала разом з дочкою Василиною в перші дні бомбування Києва. Алла Мазур застрягла в селі, де хотіла залишити сина і повернутися до роботи, але тепер робить це на відстані. Людмила Барбір майже не покидала пост телеведучої, хоча на Західну Україну виїжджала.

В ефірі “Сніданку з 1+1” Людмила розповіла, куди їздила і чому повернулася. Так, разом з коханим чоловіком Ігорем зірка прийняла рішення, що вони принесуть більше користі, знаходячись вдома, в Києві:

“В перший день війни вивезли сина Тараса в Карпати до моєї мами і повернулися. Ігор вступив до лав територіальної оборони, а я повернулася на інформаційний фронт”.

Чоловік та син Людмили Барбір
Після початку війни Людмила Барбір повернулася в Київ і не збирається тікати

Крім того, Барбір знаходить час на волонтерство. Зірка “плюсів” координує розселення переселенців на Заході нашої країни, а також допомагає з логістикою для отримання гуманітарної допомоги з-за кордону. Ведуча без жодних сумнівів вірить у ЗСУ, тероборону і кожного українця окремо. Перемога за нами.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".