109: у Львові поставили дитячі візочки, щоб показати скільки наших малюків вже ніколи не прокинеться завдяки рф

З 24 лютого Україна героїчно протистоїть російським загарбникам. Наші захисники роблять все можливе, аби мир повернувся в наш край. Втім, ворог не здається.

Про “другу найсильнішу армію у світі” можна назавжди забути. Вже у перший тиждень росія довела, що все показане на парадах – фейк. Солдати-обірванці, техніка, що не може пройти полем та торба безпідставної люті – все, що може продемонструвати країна-сусід.

У Львові поставили дитячі візочки у рамках соціальної акції

Втім, окрім перемог, є і дуже трагічна історія цієї війни. Історія у якій гинуть найменші українці. Ворогу вистачає совісті та підступності випускати кулі по малечі. Особливо цинічним був інцидент, коли пілот скинув бомбу на драматичний театр у Маріуполі. Місцеві спеціально написали поруч величезними літерами слово “діти”, але негідника і це не зупинило.

У Львові поставили дитячі візочки у рамках соціальної акції

У Львові сьогодні вшанували пам’ять тих маленьких українців, які вже ніколи не побачать маму.

На площі Ринок пройшла соціальна акція: розставили 109 візочків, які символізують діток, загиблих за час війни. На жаль, і без того сумна статистка не враховує ще загиблих у Маріуполі, адже місто перебуває постійно під обстрілами окупанта. Порахувати наші втрати дуже-дуже важко. Організаторами акції виступили “United for Ukraine”.

Сьогодні Львів, Луцьк, Ужгород та багато інших міст західної України стали прихистком для тисяч діток, які встигли евакуюватися. Тут вимушеним переселенцям допомагають одягом, продуктами харчування та предметами гігієни. Спостерігаються проблеми з пошуком житла, адже ринок став перенасиченим, бо не всі готові їхати через той самий Львів транзитом у Європейський союз.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.