“Біженські новини”: знайшовся 70-річний екс-мер Києва Леонід Черновецький, який розповідає про Штати (Відео)

Найколоритніший політик, колишній очільник нашої столиці, Леонід Черновецький, вирішив створити власні новини та розповісти про життя у Штатах.

Наша країна не схожа на жодну іншу. Лише у нас посаду очільника міста може колишній спортсмен, який прийшов на зміну не менш різнобічній у талантах людині. Досі Україна пам’ятає колоритного мера – Леоніда Черновецького.

Згадують його не тільки кияни через співочий талант, який неодноразово демонстрував політик і навіть видавав свої збірки. У 2010 році не було жодного телеканалу, який би не показав сюжет з хітом “Рідна мати моя” від голови столиці.

Та згодом місце у медійному просторі зайняли інші нагальні події та проблеми, а постать Черновецького відійшла на інші далекі плани. Втім, зараз екс-політик активізувався і навіть рекламою просуває власний канал на Ютубі. Випускає Леонід Михайлович “Біженські новини”, де ділиться своїм власним поглядом на життя за океаном.

“Непогано живуть”, – розповідає колишній мер про тих, хто наважився поїхати у Штати.

У коментарях запитується здебільшого молодь про те, як можна потрапити до США і чим там займатися. Особливо цікавить переїзд працівників ІТ-сфери.

Нагадаємо, що Леонід Черновецький став мером столиці у 2006 році. Вже тоді нинішній очільник, Віталий Кличко, був його конкурентом, але перевершити не зміг. За колишнім головою Києва були помічені ідеї книговидання, коли у 2009 році “Як стати мільйонером”, а у 2008 видавав книгу “Сповідь мера”. Цікаво, що сам політик говорив, що на створення свого другого рукопису його надихнув улюблений домашній котик Яша.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.