Мережею шириться фото Київської мадонни: що відомо про відважну жінку, яка собою закрила крихітне немовля

Чорна година настала для України. Немає жодної родини, кого б не торкнулося так чи інакше горе війни. У столиці жінці довелося собою прикривати своє немовля.

Вже майже місяць Україні доводиться боронити свої землі від рашистів. Підлий ворог не щадить нікого і порушує всі норми міжнародного права, разом і з цим продовжує відверто брехати, пропагандуючи лише те, що він начебто наносить шкоду лише військовим об’єктам. Та поки лицемірні росіяни по своєму телебаченню передають одне, страждають наші мирні мешканці.

Потерпає Харків, майже зруйновано Маріуполь, окуповано Херсон, а столицю нещадно обстрілюють. В один із таких днів дуже сильно постраждав Виноградар – один з районів Києва на правому березі Дніпра. Вмить мережу облетіло фото жінки, яка прикрила собою дитину, не злякавшись руйнівної сили вибуху. Творчі європейці намалювали з неї справжню ікону.

Київська мадонна

Короткою історією про хоробру киянку поділилася Ольга Сумська. Виявляється врятованому немовляті зараз лише 2 місяці. Сама ж героїня – тезка акторки, її теж звати Олею. Зараз вона перебуває у клініці “Охмадит”, адже отримала 24 поранення від розбитого скла, у тому числі і голови. Донька дивом лишилася неушкодженою. А ось тато сімейства поїхав на операцію.

“Найдорожче, що у нас є – це Батьківщина і наші діти. І українські жінки готові віддати за них своє життя… Слава Україні”, – підписала свою публікацію Сумська.

Втім, є ще одна історія, але про іншу дівчину. Її теж охрестили “Київською мадонною”. Вона народила в укритті і її випадково сфотографували, коли вона годувала свою дитинку.

Нагадаємо, що столиця потерпає під ударів ракетами та авіацією вже з 24 лютого, коли росіяни під егідою “спецоперації” пішли війною на Україну. Втім, є позитивні новини: передмістя Ірпінь вже скоро будуть зачищати від агресора.

 

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.