З театру звільнили розтовстілу балерину: вона важить 55 кг

В Московському театрі ілюзій звільнення танцівниці пояснили тим, що вона занадто гладка для роботи.

Для деяких жінок вага 55 кілограм – заповітна мрія, а для балерини Ксенії Туришевої така цифра на вагах стала справжньою проблемою. Балерина повинна бути витонченою, граційною і буквально літати над сценою. Вимоги до ваги танцівниць дуже високі, а іноді аж занадто.

Так, в Московському театрі ілюзій звільнили балерину, тому що вона під час карантину погладшала до 55 кілограм. Балерина Ксенія Туришева влаштувалася в театр 5 лютого, і відтанцювала декілька спектаклів. Однак в середині березня всіх танцівників відправили на самоізоляцію в зв’язку з пандемією коронавірусу. А в кінці квітня дівчині подзвонив кадровик, і сказав, що вона не пройшла випробувальний термін.

Туришева не змирилася з таким поворотом подій і подала позов до суду на свій колишній театр, з вимогою визнати звільнення незаконним і поновити її на роботі. Під час суду представник театру заявив, що в балерини проблеми з зайвою вагою.

Ксенія Туришева
Ксенія Туришева

Балерина  ж впевнена, що точно не занадто гладка. При рості 164 її вага становить 55 кг. Це нормальна вага, близька до нижньої межі, розповіла вона під час спілкування з журналістами.
Ксенія зізналася, що більшість випускниць хореографічних училищ приходять в театри з вагою до 48 кг.
Колись так само важила і Туришева, але їй довелося набрати декілька кілограм. Через хворобливу худорлявість балерина часто непритомніла і загальний стан її здоров’я був поганим.

Ксенія Туришева
Ксенія Туришева

Ксенія звернулася до спеціалістів в сфері дієтології та фітнесу за висновком і після всіх належних в таких випадках тестів і вимірів ті повідомили, що ніяких зайвих кілограмів у балерини немає і близько. Але довідка від профільного лікаря не переконала колишніх начальників.

А ось в суді Ксенію визнали профпридатною, а її звільнення – незаконним. Тепер Туришева відновлена ​​на роботі і може приступати до своїх обов’язків. Як до цього поставилися в театрі невідомо – там поки не дали жодного коментаря.

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.