Полякова перенесла великий концерт в Києві через коронавірус

Захід був анонсований на 26 жовтня, проте обставини змусили Полякову його відмінити.

Популярна українська співачка Оля Полякова відміняє свій великий концерт в Києві, який мав відбутися 26 жовтня в Палаці спорту. Причина – коронавірус в членів команди співачки, і погане самопочуття самої артистки.

Про це Полякова написала в своєму Instagram.

Артистка зазначила, що щойно вона отримала можливість провести концерт з усіма протиепідемічними заходами безпеки, почала збирати команду шоу і проводити репетиції, як коронавірус вніс свої корективи. Деякі члени команди співачки захворіли на COVID-19, інші чекають результатів тестів. Сама Королева ночі теж сьогодні піде здавати тест, бо погано почувається декілька днів поспіль. Попередній результат тесту був негативним, співачка думає, що в неї звичайна застуда.

Артистка попросила організаторів перенести дійство, хоча вони доклали всіх зусиль, щоб воно відбувся, та й сама Полякова попрацювала. Нову дату концерту співачка пообіцяла повідомити пізніше.

«І як завжди нагадаю, щоб ви берегли себе, своїх близьких, носили маски, мили руки. І пам’ятайте, що стрес і паніка гірше будь-якої епідемії!», – написала Полякова.

Концерт Полякової відміняється
Концерт Полякової відміняється

Підписники співачки були розчаровані такою новиною, але більшість підтримала рішеня.

«Шкода, що не буде концерту. Нехай всі, хто захворів – одужують, а інші будуть здорові», «Ключове слово «з усіма запобіжними заходами» а що ж ці заходи не вберегли вашу команду?! А що б було з тими, хто пішов на концерн в битком забутий зал! Вам повинно бути соромно», «Рішення перенести правильне і потрібне. Ще буде концерти. Головне не хворіти», – написали користувачі соцмереж в коментарях.

Нагадаємо, вчора анонс великого концерту Полякової викликав справжню хвилю обурення в соцмережах. Полякову звинувачували в тому, що вона не думає про людей, які можуть заразитися на її концерті, а думає лиш про гроші. ЇЇ концерт називали «банкетом під час чуми».

Схожі статті

Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.