41-річна Лілія Ребрик прямо в ефірі не стрималася та хвацько виялася: обговорювала життя в Україні зараз

Лілія Ребрик завжди відзначалася позитивом та креативом в ефірах своїх передач. Проте, під час розмови з колегою про Україну, вона не стрималася і жорстко висловилася.

Лілія Ребрик багато років працює на телебаченні і стала справжньою улюбленицею публіки. У кадрі вона завжди привітна, ласкава та неймовірно позитивна. Проте, є речі, які можуть довести і таку приємну жінку. Зокрема події в Україні не лишили її байдужою.

Під час розмови в ефірі з Анатолієм Анатолічем, Лілія не стрималася та дозволила собі міцне слівце. Втім, навіть неприємні для наших ворогів слова звучать із вуст знаменитості дуже мило. Більше того, вона сама вигадала образливі фразочки, аби не опускатися до рівня противника:

“Інколи шкодую, що я не лаюся ані в житті, ані по телебаченню. В ефірі взагалі на таке табу. Але ж як інколи хочеться!!! Сьогодні, наприклад, народилися вислови:
“РИГАЧКА СВІТУ”
“ШМАКОДЯВОЧНІ ДРИСТУНИ”
Включаймо колективне мислення! Накидайте літературних синонімів “міцних словечок” про самі знаєте чию армію! Розширюю свій словниковий запас!, – написала Ребрик.

Колега по студії, Анатолій Анатоліч, своєю чергою записав за ведучою нові словоформи та поділився своєю історією. Чоловік повідав, що також не може стримуватися, коли розповідає про ситуацію в Україні, але його словниковий запас дозволяє лише використовувати нецензурну лексику.

Нагадаємо, що в ефір “Ранок з Україною” Лілія Ребрик виходить з 2017 року. Крім роботи у студії, зірка віддає всю себе ролям у кіно, серіалах, а ще грає у сучасному театрі.

Схожі статті

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.