Знайшлася колишня дівчина Сергія Притули: 40-річний шоумен змовчав про роман з популярною особою

Сергій Притула здається дуже відкритою та щирою людиною. Проте, і в нього є свої секрети. Він рідко розповідає про особисте життя, яке було дуже насиченим.

Сергій Притула – один з найбільш популярних шоуменів Україні. Потужний старт його славі дав проєкт “Підйом”, де він разом з Олександром Педаном і Олею Фреймут вітали наших громадян з новим днем.

Згодом ведучий почав працювати і на інших програмах. Зокрема він багато років є головним обличчям “Хто зверху?”. Разом з Лесею Нікітюк чоловік провів чимало ефірів, де знаменитості показали себе у всій красі.

Втім, як раз на зйомках передачі, відкрився несподіваний та маловідомий факт. Виявляється, колишньою дівчиною Сергія є відома гумористка Тетяна Песик. Про це повідомила сама артистка на камеру у шоу “Хто зверху”. Притула у відповідь закивав головою, хоча і було помітно, що йому ніяково. Леся Нікітюк прикинулася, що їй стало погано від такої новини.

Знайшлася колишня дівчина Сергія Притули

Що відомо про Тетяну Песик?

Як і Сергій Притула, Тетяна з Тернопільщини. Дівчина захоплюється акторською майстерністю та гумором. Широку популярність їй принесла участь у проєкті “Ліга Сміху”, де вона виступала у команді “V.I.P Тернопіль”. Згодом їй почали пропонувати ролі у кіно та серіалах, а під час вагітності Олени Кравець, вона навіть заміняла її на сцені “Вечірнього кварталу”.

Тетяна Песик
Тетяна Песик

Нагадаємо, що Тетяна Песик також грає у розважальному шоу “Жіночий квартал”, а ще знімалася у ситкомі “Країна У”. Виконувала також ролі камео. Зірка стала однією з найбільш перспективніших артисток нашого шоу-бізнесу.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.