Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських: 17-річна донька і 9-річний син продовжують справу батьків

Володимир і Олена Зеленські - не лише президент та перша леді України. Ще вони щаслива подружня пара і батьки двох дітей. Дізнайтеся, як виглядають їхні спадкоємці.

Ще до політичної кар’єри Володимир Зеленський не афішував особисте життя, однак воно завжди цікавило публіку. Особливо після того, як лідер “Кварталу-95” став президентом України.

Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських

У 2003 році Володимир Зеленський одружився з Оленою Кияшко, яку нині знають як Олену Зеленську. До весілля молоді люди зустрічалися 8 років і навіть не жили разом. Майбутня перша леді не вважала штамп у паспорті чимось обов’язковим, а стосунки без нього неповноцінними, тож не підганяла коханого з пропозицією.

Для актора ж шлюб на той момент асоціювався зі швидким народженням дітей, і він зрештою не помилився – через рік після одруження на світ з’явилася їхня донька Олександра.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських

Одного разу дівчинка таємно прийшла на шоу “Розсміши коміка”, де виграла 50 тисяч гривень, хоча її зірковий тато Володимир Олександрович заборонив спадкоємиці брати участь в проєкті. Жарти їй допомагала писати мама, а свій грошовий приз вона передала на лікування дітей.

Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських
Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських

Як розповідав Зеленський, Саша – не жадібна дитина, і у цьому заслуга Олени:

“Вона виховує її так, що нічого зайвого бути не має: це дороге, це непотрібне, це вже було, чому ти хочеш його знову?”.

У 2013 році зіркова пара знову стала батьками – у них народився син Кирило, про якого пресі нічого невідомо, але хлопчика можна побачити на сімейному фото Зеленських.

Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських
Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.