Як виглядають дружини народних героїв України: родини Арестовича, Віталія Кіма, Михайла Подоляка та інших

За час війни багато українських політиків стали набагато популярнішими, ніж голівудські зірки. Підвищився інтерес і до їхнього особистого життя. Дізнайтеся, як виглядають дружини Арестовича, Кіма, Подоляка та інших.

Сьогодні українців як ніколи надихають політики, а хто ж надихає їх? Редакція “Сенсації” зібрала найцікавіше про коханих та родини народних героїв.

Олексій Арестович

Здається, немає жодного українця, який би не знав, хто такий Арестович. Олексій – радник президента України та національний заспокоювач. Безліч жінок мріяли б про те, аби він був холостяком, однак серце політика зайняте.

У 2015 році Арестович одружився на директорці з розвитку одного з українських видавництв Анастасії Грибановій. Пара має двох спільних дітей.

Як виглядає дружина Арестовича
Як виглядає дружина Арестовича

Віталій Кім

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім надзвичайно надихає своїм невичерпним оптимізмом та вірою в неминучу перемогу над ворогом.

Віталій давно у шлюбі, його кохану жінку звуть Юлія, і вона зробила його багатодітним батьком. Подружжя виховує дочок Олександру і Євгенію та сина Руслана.

Як виглядає дружина Віталія Кіма
Як виглядає дружина і діти Віталія Кіма

Михайло Подоляк

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк теж не холостякує, але вкрай рідко розповідає про своє особисте життя. Відомо, що він одружений.

Як виглядає дружина Михайла Подоляка
Як виглядає дружина Михайла Подоляка

Валерій Залужний

Головнокомандуючий Збройними Силами України Валерій Залужний вже багато років щасливий у шлюбі з коханою дружиною Оленою. У пари дві доньки – старша служить в Київському гарнізоні, а молодша мріє стати лікарем.

Як виглядає дружина Валерія Залужного
Як виглядає дружина Валерія Залужного

Олексій Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков одружений з приголомшливою красунею та телеведучою ICTV Юлією Зорею. Спільних дітей у них немає.

Як виглядає дружина Олексія Резнікова
Як виглядає дружина Олексія Резнікова

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.