Андре Тану 37: як відзначив день народження наймодніший чоловік України

Наймодніший чоловік України відзначив день народження.

Андре Тан – модельєр, який думає передусім про зручність і практичність моделей. І, звісно, він задає напрямок моди в Україні і часто радить жінкам що носити і розповідає про тренди сезонів.

Днями відомому модельєру Андре Тану виповнилося 37 років. З цієї нагоди модельєр виставив на своїй офіційній сторінці в мережі Instagram допис, присвячений роздумам про минулий рік. У дописі іменинник розповів про традицію кожного року дякувати найріднішій та найважливішій людині у його житті – мамі. Відомий модельєр поділився з прихильниками тим, що у нього ніколи не вистачало часу на себе і пообіцяв внести цей пункт у список справ. А також поділився найважливішими моментами минулого року.

Фоловери активно вітали модельєра зі святом і бажали йому всього і багато. Також вони не забули зізналися іменинникові у любові та прихильності і дякували за красу. яку створює іменинник.

За традицією день народження модельєр відзначає повноцінним робочим днем, а вечір присвячує родині.

За кілька днів до дня народження Андре Тан на своїй сторінці в Instagram розповів про тренди та антитренди цієї осені. А також запропонував підписникам відгадати яка саме сумка не в тренді цього сезону.

На таку пропозицію підписники модельєра відреагували миттєво.

Також модельєр поділився дкмками про метушню і велику кількість справ і попросив підписників розповісти як у них з цим справи і як борються з такими ситуаціями.

Цей допис, як і багато інших не лишилися поза увагою прихильників і вони активно ділилися власними спостереженнями і досвідом.

Зауважимо, що про своє особисте життя модельєр розповідає дуже мало. А ще він дуже любить свою родину, дружину Аліну Харченко та донечку Софію і весь вільний час присвячує саме їм. Крім того, у своєму блозі модельєр рідко показує улюблених дівчат.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.