Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук: “сталева леді” вперше розповіла про своє особисте життя

Сьогодні немає жодного українця, який би не знав, хто така Ірина Верещук. З початком війни в Україні вона відклала своє особисте життя на дальню полицю.

Біографія Ірини Верещук вражаюча. Народилася вона у 1979 році в місті Рава-Руська Львівської області. Займалася різними видами бойових мистецтв, вивчилася у військовому інституті, після чого 5 років служила на офіцерських посадах у ЗСУ. Ба більше, Ірина була в числі добровольців, що намагалися потрапити в Ірак у складі миротворців.

Зараз героїня статті як ніколи впевнена, що вона на своєму місці. А головне, що її у цьому підтримує коханий чоловік.

Як виглядає чоловік Ірини Верещук

Ірина Верещук одружена вдруге. Її чоловік – полковник СБУ Михайло Кухаренко. Пара офіційно не реєструвала стосунки, вони живуть у цивільному шлюбі.

В інтерв’ю з Лілією Ребрик у рамках шоу “Ранок з Україною” міністерка так охарактеризувала коханого:

“Він дійсно, як то кажуть, військовий з голови до ніг – 28 років у офіцерських чоботах, і сьогодні теж захищає нашу землю”.

Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук
Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук

У вільному доступі немає фото Ірини Верещук з нинішнім чоловіком, натомість свого сина вона не приховує.

Як виглядає син Ірини Верещук

Матір’ю Ірина стала у першому шлюбі з військовим Ігорем Верещуком. У 2004 році в родині народився син Олег, який після розлучення батьків залишився жити з мамою.

Олег стопами батьків не пішов, він вчиться на айтішника і за характером не схожий та Ірину:

“В нього немає ні краплі мого лідерського характеру, але він дуже добра людина, яка воює зараз на своєму фронті”, – розповідала міністерка про спадкоємця.

Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук
Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук

За словами Верещук, з коханими чоловіками вона не бачилася з 24 лютого, так само і не була вдома. Ірина не приховує – їй не вистачає розмов і обіймів з рідними, однак вона не дає собі права на зайві емоції,  а робить свою роботу і сподівається на скорішу перемогу.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.