Та, що народила, викинула на смітник: милосердя до дитини проявив бездомний собака

Немовляті несказанно повезло: бездомний собака знайшов його на звалищі і приніс туди, де люди. Дитину вдалося врятувати.

Шокуюча новина про те, що новонароджену дитину ще з пуповиною приніс у людне місце бездомний собака, вмить облетіла Прикарпаття, де це сталося, а далі – й усю Україну. Про це повідомило видання «Настроение».

Шансів вижити у малятка було зовсім мало, оскільки та, що народила, викинула його не просто на смітник, а на звалище, куди, як відомо, люди не ходять. Або, якщо ходять, то дуже обмежений контингент і рідко.

Та добрий Бог послав дитинці ангела у вигляді собаки. Та віднесла дитя до людей. Дуже швидко воно потрапило в професійні руки медиків і було врятоване.

Людська найда чується добре. Поліцейські відкрили кримінальну справу і намагаються знайти маму дівчинки.

А благородний пес, якого усі відразу захотіли прихистити, далі ходить вулицями і смітниками. Мабуть, покликання у нього таке або завдання – стежити і патрулювати, щоб люди один одного не вбивали.

Бо розумом й справді вдатніший, ніж деградована породілля.

"Викидати дітей заборонено". Знак, створений венесуельським художником Е.Мехіканом.
“Викидати дітей заборонено”. Знак, створений венесуельським художником Е.Мехіканом.

 

Схожі статті

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.