Не президент, але українець з немаленьким капіталом: як виглядає перший чоловік 44-річної Олени Зеленської

Біографія Олени Зеленської як першої леді України цікавить багатьох людей, і не лише з нашої країни. Розкриваємо деякі подробиці її особистого життя.

Олена Зеленська захоплює українців своєю вродою, добротою, елегантністю і, звісно, інтелектом. Неодмінно, ще до заміжжя вона була бажаною нареченою для багатьох красенів, але не кожному було під силу підкорити її серце.

Своє дівоче прізвище Кияшко Олена змінила лише раз і, схоже, назавжди – першим і єдиним офіційним чоловіком героїні нашої сьогоднішньої статті став Володимир Зеленський, який на той момент будував кар’єру гумориста і вже був відомий публіці як учасник команди КВК “95-й квартал”.

Як виглядають діти Володимира і Олени Зеленських
Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

Молоді люди особисто познайомилися після випуску з гімназії, хоча багато років до цього вчилися у паралельних класах. Увагу на Олену майбутній президент України звернув, коли вона мала стосунки з іншим хлопцем, але його це аж ніяк не спинило.

Ба більше, неприступність дівчини навпаки ще більше його підштовхувала до рішучих дій, незважаючи на те, що вона ясно дала йому зрозуміти, що не прийме залицяння.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської і де він зараз
Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

Втім, зрештою лід на серці красуні розтанув і пара почала зустрічатися. Цілих 8 років продовжувалися їхні відносини у неофіційній площині, допоки Володимир і Олена не зіграли весілля. Сталося це коли Зеленський вже був зіркою гумору, “Квартал” збирав на своїх концертах аншлаги, а капітал його учасників невпинно нарощувався.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

На другий рік подружнього життя Олена народила коханому доньку Олександру. Пізніше у подружжя також з’явився син Кирило. Як зізнавалася Зеленська в інтерв’ю, під час війни вони майже не бачаться і чекають на возз’єднання, як і кожна українська родина.

Схожі статті

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.