Окупанти знову обстріляли ЗАЕС: таролог зробила прогноз по війні в Україні — “Найбільша небезпека” (Відео)

Окупанти знову обстріляли ЗАЕС. Сьогодні немає жодного українця, який би не моніторив ситуацію на сході. Нині однією з гарячих точок стала Запорізька АЕС. Багато хто, включаючи провідних світових лідерів вважає, що скоро може нова катастрофа.

Життя — бентежне, а сьогодення в Україні — просто непередбачуване. Сьогодні, 11 серпня 2022-го року, окупанти чотирижди обстріляли Запорізьку атомну станцію. Прильоти були неподалік ядерного сховища. Весь світ кожну хвилину переживає зараз за долю України і всієї планети, адже ЗАЕС є однією з найбільших.

Окупанти знову обстріляли ЗАЕС

Працівникам не вдалося провести перезмінку, адже автобуси з персоналом через небезпеку розвернули назад до Енергодару. О 18:06 відбувся черговий обстріл стратегічно важливого об’єкту. Це вже не перший раз, коли росія бездумно про майбутнє знищує не просто інфраструктуру, а намагається спровокувати нечувану аварію.

Події просто неможливо спрогнозувати і нині прості люди звертаються навіть до містичних сил. Популярності у мережі набувають прогнози тарологів. У програмі “Таня+” на Youtube-каналі “Люкс ФМ” питання про долю АЕС, її персонал були одними з перших. Професійна тарологиня Людмила Хомутовська, зробила передбачення:

“Тут ідеться навіть не про Україну, тут ідеться про те, щоб виторгувати в світу якісь преференції. Це про зниження напруги у росії. Подобається це росіянам чи не подобається: ціни ростуть, і те, що зробив світ саме, вів економічні санкції, вони набирають силу. І це робиться для того, щоб для себе виторгувати… зниження. Щось для себе виторгують”, — розповідає експертка та продовжує:

“Я не можу сказати: “Увага, цього не станеться”. Тому, що це, що ми можемо дивитися з вами по телебаченню – це буде не раз. Вони будуть робити ще більше. Це найбільша небезпека, але нам обіцяють, що все-таки улагодять цю ситуацію і знімуть напругу з росією в цьому питанні”

Щодо персоналу, Людмила бачить, що звільнити вдасться не всім, адже буде кілька смертей.

Енергодарці вийшли на площу проститися з захисниками АЕС

Нагадаємо, що найбільша в Європі АЕС та її місто-сателіт Енергодар окупували 5 місяців тому. Місцеве населення мужньо чинило супротив окупантам, але все одно навалу беззбройні містяни не змогли зупинити.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.