Другий двоповерховий поїзд Skoda починає курсувати Україною: розклад руху та маршрут нового транспорту

В Україні пускають новий потяг, який обіцяє швидкісно доставляти пасажирів по маршруту. Дізнайтеся, як буде курсувати новий другий двоповерховий поїзд Skoda, скільки буде коштувати проїзд, а найголовніше, куди ним можна буде дістатися ним.

АТ “Укразалізниця” запускає новий потяг. Відомо, що транспорт був на реконструкції або, як вже встигли охарактеризувати у мережі — “під парканом”. Тим не менш, працівники нашого Київського електровагоноремонтного заводу плідно працювали, аби всі вагони були на ходу.

Як було зазначено на Facebook сторінці Міністерства інфраструктури, підприємство таким чином змогло зберегти робочі місця та підтримати вітчизняну промисловість.

Як виглядає новий двоповерховий поїзд Skoda?

Білосніжний красень дійсно вражає. У ньому шість вагонів, розрахованих на 636 пасажирів. А найголовніше, що він підходить навіть маломобільним групам населення. Можна також їздити у ньому велосипедистам зі своїм власним транспортом. За місяць планується перевезення 40-ка тисяч громадян. Для розуміння масштабу: в один лише потяг можна посадити всіх містян у Володимирі, що на Волині та привезти на екскурсію до Києва.

Другий двоповерховий поїзд Skoda починає курсувати Україною

Запуск двоповерхового составу обіцяє полегшити пересування пасажирів, що подорожують за фастівським напрямом.

Як буде їздити новий двоповерховий поїзд Skoda?

Маршрут прокладено на захід України. Відправлятися потяг буде з Києва та прямуватиме до Рівного, а далі до Луцьку. Зі столиці вирушатиме щодня, крім середи о 7:25 ранку, а прибуватиме до кінцевої зупинки о 13:12. У зворотному напрямку також буде курсувати щодня на тижні, крім середи. З Луцька вирушатиме о 15:20, а до столиці прибуватиме о 20:42.

На сайті “Укразалізниці” вже можна купувати квитки. Потяг №755Д має одразу у меню 2 поверхи, а вагони, де люди можуть розмістити крісло колісне позначені спеціальним символом. Слід зазначити, що у схожому вагонному составі, який поїхав Україною раніше також можна було підзарядити телефон та комфортно перевдягти малюка на спеціальному столику.

Другий двоповерховий поїзд Skoda починає курсувати Україною

Місце у першому класі можна знайти вартістю у 741,01 грн, а у другому у 193,44 грн. Ціну на квиток потрібно відслідковувати ближче до дня відправлення, адже вона може змінюватися. Зауважимо, що під час купівлі проїзного документа ви можете скористатися своїми пільгами, а також проїхатися за студентським.

Нагадуємо, що новий двоповерховий поїзд Skoda працює з 23-го серпня у тестовому режимі, за всіма оновленнями слідкуйте на сайті “Укрзалізниці”.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.