День Незалежності України: астрологиня розповіла, що чекає на нашу країну після 24 серпня 2022 року

31-й День Незалежності - це День народження для України. В астрології таке явище називається Соляр, тобто персональний день народження. Астролог Марина Скаді розповіла чого чекати українцям після цього надважливого дня

Що таке Соляр?

Соляр – вважається  персональним роком, або днем народження, який може не співпадати з реальною датою народження. Соляр єтранзитною картою, тобто ця карта повертає сонце на ті ж самі координати, які були при народженні. В Україні Соляр настає з 23 по 25 серпня, і як бачимо, співпадає з Днем Незалежності країни, дуже символічно, особливо сьогодні. Точну дату визначає високосний рік чи ні.

Соляр
Соляр

Астрологиня підняла історію та розповіла, що 24 серпня 1991 року о 17:59 за Київським часом проголосили Акт про Незалежність Української Держави, та саме 24 серпня але о 06:02 ранку в Україні настає Соляр – персональний день народження і сумісно 31-й рік Незалежності.

Астролог Марина Скаді
Астролог Марина Скаді

Що принесе Україні Соляр?

По – перше, солнце у першому домі Соляра вказує на важливість року іпророкує початок нового циклу життя, також це підсилює самостійність, силу духа та активності. У цей період Україна може стати набагато помітнішою серед усіх країн світу та пригорнути до себе багато уваги.

Соляр у 2022 році обіцяє перехід на новий рівень та шалений стрибок вперед. Політичні діячі почнуть змінюватись, хтось взагалі зникне з політичного простору, а нові діячі з’являться. Щодо ходу війни Марина Скаді каже, що після грудня 2022 року російська армія вже не зможе боротися з ЗСУ, в них не залишиться ресурсів і вони почнуть потрохи відступати та боятися Українську армію більше і більше.

Сонце у Солярі
Сонце у Солярі

Чого чекати від наступного року ?

А ось вже с 2023 року в Україні почнеться фаза відродження, багато українців повернуться додому. А сама країна зможе повернути більшу частину окупованих територій, що правда Донбас і Крим буде змога повернути лише у 2024 році. Астрологиня відмітила, що наступний День Незалежності, Україна буде святкувати вже більш активно та в кращих умовах.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.