Українці помітили, що новини про одруження з’являються частіше, ніж про розлучення: статистика шлюбів

Міністерство Юстиції України оприлюднило статистику розлучень та одружень в Україні за останні півроку. І Тим самим дуже здивувало народ та викликало велику радість

Останнім часом в соціальних мережах все частіше з’являються фото і новини про пари, які одружуються в умовах війни. Українцям нічого не страшно, це просто нація кохання. Варіації таких весіль дуже різні. Наприклад, військовим не дають багато часу, 1-2 дні на розпис і назад на фронт, але дехто навіть встигає зробити чаруючі весільні фото, одним з таких везунчиків є український актор Максим Девізоров. 

Весілля Максима Девізорова та акторки Світлани Гордієнко
Весілля українського актора та військовослужбовця Максима Девізорова з акторкою Світланою Гордієнко

Актор одружився на актрисі, як це не банально. Хлопця відпустили лише на день заради створення нової української родини, бо він боронить Україну в Донецькій області. І таких прикладів безліч. Зрозуміло, звідки весільний у воєнних кругах, є страх не встигнути, або прогавити влучний момент. А от чому так активно одружуються мирні пари, залишається загадкою.

Статистика 2021-2022

Міністерство Юстиції оприлюднило статистику цього року та минулого для порівняння: В 2022 році майже вдвічі більше шлюбів ніж у минулому зареєстровано всього за півроку. Так відділи державної реєстрації актів державного стану нарахували 103 903 записи про створення шлюбу і лише 7 632 записи про розлучення. 

Ці цифри набагато більше ніж за перше півріччя 2021 року. У минулому році на цей же період часу зареєстрованих записей про створення шлюбу сягало 85 960, а записей про розлучення було 13 153. 

Українське весілля
Українське весілля

Тож, виходить Українці починають жити за правилом “Кохання все перемагає”. І не бояться в такий час, створювати нові родини об’єднуючи свої серця. Такі вчинки, як весілля в воєнний час і роблять нас справжніми та непохитними.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.