Батьки новонароджених дітей зможуть отримати безкоштовний набір для немовля: що входить в пакунок малюка

Батьки новонароджених малят знов можуть отримати безкоштовну допомогу, у вигляді набору для немовля. Яка тривалий час була недоступною, через збій системи,

Ця новина з’явилась на сайті благодійного фонду “BGV Charity Fund”

“BGV Charity Fund” – це український благодійний фонд, який був створений навесні 2022 року для допомоги населенню, яке того потребує. Основна задача даного фонда – пошук, закупівля, юридичні питання та організація гуманітарної допомоги в Україну.

Український малюк
Український малюк

Такий набір можна було отримувати і раніше, такі набори отримали понад 10 000 діточок. Але згодом у системі стався збій і саме цей проєкт був на паузі, тепер отримання допомоги молодим батькам для немовлят знов доступно.

Фонд вирішив зробити цю пропозицію для немовлят через окупацію більшості міст та проблеми з логістикою, тобто дати необхідне і не підводити людей, які цього потребують на небезпеку. А також дати малюкам все необхідне для нормального зростання та міцного імунітету.

Фонд співпрацює з Німеччиною, Італією, Австрією та Польщею. Також з компаніями, які є лідерами на ринку , Bella, Rossmann, Lidi. А з українського боку, цей проєкт підтримує Нова Пошта, дбайливо доставляючи всі набори до пунктів призначення цілими.

Який набір отримує немовля?

Набор для малюка, який можуть отримати українські батьки складається з гігієнічних засобів, підгузок, дитячого одягу та інших необхідних для дитини речей. Партнерами цього фонду стали такі компанії:

  • Hipp
  • Chicco
  • DM
  • Нова пошта

Як отримати набір?

Для того, щоб отримати такий набір, потрібно пройти реєстрацію на сайті благодійного фонду. Реєстрацію може пройти як мама так і тато. Для цього потрібно заповнити всі поля реєстраційної форми, додавши документ підтверджуючий особистість одного з батьків (це фото або скан паспорта чи ID-карта) а також, необхідно додати свідоцтво про народження дитини.

Маленький українець
Маленький українець

Таким чином заявка на отримання набору готова, залишається лише дочекатися його. І порадувати малюка і себе новими та необхідними речами європейської якості.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.