Повністю лиса Jerry Heil здивувала фанатів: що це було

Кілька тижнів тому Jerry Heil обіцяла поголитися, якщо не схудне на три кілограми.

Українська співачка Jerry Heil шокувала фанатів новим образом.

Популярна виконавиця розмістила в Instagram відеоролик, на якому вона повністю лиса.

«Багатьом же цікаво було», – підписала ролик молода зірка.

Відео з яскраво нафарбованою і постриженою налисо дівчиною привернуло увагу підписників.

Вони почали висловлювати свої здогади, сама ж співачка написала, що ніяк не буде його коментувати.

Дехто почав припускати, що це образ співачки з лисою перукою для Хеловіну, інші похвалили знаменитість за те, що дотрималася свого слова.

«Боже аж в серці йокнуло зараз через ту інтонацію, сподіваюсь це не стосується нічого поганого… скажіть що це просто перука або перфоманс, будь ласка», «Вдягни своє волосся назад на голову», «Костюм на Хеллоуїн – Лисий із Бразерса? “ЦУКЕРКИ АБО СЕКС”», «Ви не скинули 3 кг, як обіцяли, у Вас ще був пост з цього приводу))) де Ви з листочком в руках))) Але круто! Дуже сміливо!», – написали підписники в коментарях до поста.

Нагадаємо, 6 жовтня Jerry Heil публічно заявила, що поголиться налисо, якщо до свого Дня народження, яке зірка святкує 21 жовтня, не схудне з 50 до 47 кг.  Співачці справді вдалося схуднути до 46 кілограм, тому що вона перестала їсти снеки, тренувалася і замінила одну погану звичку (їсти після заходу сонця)  на іншу – дивитися серіали. Однак співачка зізналася, що після свого Дня народження, коли вона продемонструвала на святкуванні плаский животик, в неї почалися проблеми – Яна їла все підряд і без міри. Можливо, через це співачка знову набрала кілограми.

Схожі статті

Павлу Костіцину нічого не світить: Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Телеведуча Надія Матвєєва за останні два роки встигла дати багато інтерв'ю, де докладно розповіла про кардинальні зміни у своєму житті. Найголовніше - вона більше не самотня.

“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.