Доктор Комаровський на честь Дня Незалежності подарував доступ до своїх курсів для батьків

Відомий як "Головний лікар країни" Євгеній Комаровський до Дня Незалежності України, вирішив зробити подарунок молодим батькам і відкрив доступ до своїх платних курсів

Дитячий лікар та відомий телеведучий програми “Школа доктора Комаровського”, вже багато років вважається експертом з питань здоров’я та виховання дітей. Він завжди йде проти системи і винаходить унікальні поради для не досвідчених батьків, та для батьків з багатолітнім досвідом.

Свій шлях у медицині Комаровський почав ще у далекий 1980-й рік. Першим медичним досвідом була посада медбрата у відділенні реанімації, там юний медик працював 3 роки а згодом перейшов у дитячу клінічну лікарню у Харкові.

Набравшись досвіду та досвіду, у 1996 році Комаровський став кандидатом медичних наук. Вже з 2000-го року Комаровський відкрив почав роботу у приватній клініці. А у 2006-му відкрив свою клініку і назвав її “Клінком” поєднавши своє прізвище і вид діяльності.

Євгеній Комаровський вражає своїми простими але дієвими методами лікування, чіткою позицією та непохитністю. Лікар Комаровський спеціалізується на лікування та вихованні дітей. Він активно веде соціальні мережі саме на ці теми. Дає поради, записує відео уроки, пише книги та випускає авторські курси і навіть має іменний додаток, який батьки можуть завантажити на свої смартфони та ще зручніше наглядати за дітьми.

Один з таких курсів Комаровський вирішив зробити відкритим та безкоштовним. “Курси про те, як бути щасливими батьками щасливих дітей” – пише Комаровський. В даний курс входит:

  • 6 курсів для батьків, дідусів та бабусь
  • понад 200 статей
  • понад 160 відеовідповіді на всі поширені запитання щодо дітей та батьківства.

Інструкція для отримання такого курсу дуже проста, Комаровський описав її в своєму дописі в instagram. Причина такого вчинку дуже проста: “Військові захищають нас на фронті, а наш з вами обов’язок – піклуватися про благополучне майбутнє наших дітей” – пояснив лікар Комаровський.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.