Меблі в дитячу від українських виробників: столи-трансформери, ліжка-машини і все для навчання онлайн (ФОТО)

Обирати меблі для дитячої кімнати - відповідальна справа. Адже від цього залежить не лише комфорт та краса інтер'єру, а й безпека та здоров'я вашої дитини.

Під час облаштування дитячої кімнати варто дуже уважно підбирати меблі, адже крім сучасних дизайнів та модних трендів слід особливу увагу звернути на зовнішній вигляд, зручність експлуатації та безпеку. Взяти до уваги потрібно й те, що діти дуже швидко ростуть, тож через певний час придбані меблі можуть просто стати не функціональними, маленькими за розміром та не відповідатимуть дитячим потребам. Донедавна побутувала думка, що закордонні бренди мають перевагу порівняно з вітчизняними виробниками. Але цей стереотип із легкістю можна розвіяти, якщо звернутися до українських виробників, проаналізувати якість, ціну та гарантійні умови. Та й про економічний аспект не забуваймо – зараз як ніколи важливо підтримувати все українське. Виробникам важко втриматися на ринку з огляду на нестабільність у країні. Тож придбавши меблі українського виробництва сьогодні, ви зробите свій вклад у розвиток держави завтра. Придбати якісні дитячі меблі можна у “Сфері меблів”, “Ламі Мебель-Сервіс” чи в інших магазинах.

Меблі-трансформери – дадуть змогу заощадити простір у кімнаті

Нині виробники меблів пропонують великий асортимент для дитячої кімнати: ліжка-машини, крісла-трансформери, столи-трансформери, меблі для онлайн-навчання. Перед облаштуванням дитячого простору слід умовно розділити його на невидимі зони: робоча зона; зона для сну та відпочинку; місце для зберігання речей; ігрова зона.

Машини-трансформери - вдалий вибір для дитячої кімнати
Машини-трансформери – вдалий вибір для дитячої кімнати

Оскільки діти зараз багато часу проводять удома у зв’язку з онлайн-навчанням, важливо правильно облаштувати саме навчальне місце. Якщо кімната невелика, оптимальним варіантом стануть столи-трансформери. Українським виробникам у цьому сегменті є що запропонувати своїм клієнтам: столи, які можна регулювати за висотою; розкладні столи-комоди; столи, у яких змінюється кут стільниці. Такі столи досить практичні та легкі у використанні – дитині не потрібно докладати особливих зусиль для того щоб зібрати або розібрати такий модуль.

Окрему увагу варто звернути на спальне місце. Важливо, щоб воно було зручним та безпечним. Оберіть разом із дитиною ліжко – хай воно буде у вигляді машини для хлопчика або ліжко-балдахин для дівчинки, або ж ліжко-трансформер. Підберіть правильно матрац, адже від цього залежатиме формування постави. Економія в цьому випадку не доцільна, варто добирати матрац відповідно до потреб дитини.

Створивши затишний та безпечний простір для своєї дитини, ви побачите, як радо вона навчатиметься та перебуватиме на своїй власнй території.

Схожі статті

Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.