Арестович висміяв самого себе та публічно звернувся до дружини: “Зганьбився в інтернеті і спить”

Відомо, що Олексій Арестович активно підтримує жартівливі меми, пости та коментарі на свою адресу і більш того, радник президента сам бере активну участь в тролінгу своєї особи

Радник Офіса Президента Олексій Арестович, чи не найпопулярніший політичний діяч за все існування України. Його називають “народне заспокійливе”. Ця людина має неперевершене почуття гумору та здорову самоіронію, а його постійному спокою, може позаздрити кожний. Найпопулярніші фрази Арестовича “Вище ніс” і “2-3 тижні”. Саме з цими фразами вже існує купа мемів та коротких відео.

Найпопулярніший жарт зОлексієм Аристовичем
Найпопулярніший жарт з Олексієм Аристовичем

Здавалося б така зухвалість шуткувати над політичним діячем та робити з його фото чи фразами смішні зображення. Але сам радник президента має чудове почуття гумору і захоплюється творчістю народу, його це зовсім не ображає, навпаки. Якщо вже в такий період у людей є бажання шуткувати і знаходити приводи для цього, то виявляється дух сильніший за обставини і як цьому не радіти.

Тож Арестович така людина, яка може запросто пожартувати над собою та абсолютно адекватно сприймає критику і гострі коментарі на свою адресу, в його розумінні це нормально. Гумор – це життя.

От і черговий жарт  Арестович виклав в своєму instagram та в коментарях відмітив свою молоду дружину. На фото зображена всім відома вкладника з жуйки “love is…” на зображенні Арестович лежить у ліжку, а жінка вкладає його спати з фразою “Опозорился в интернете и спит”. А підписав фото політик таким чином, він запитав у дружини чи так це ?.

Коментарі під цим постом різні, але більш позитивні, адже Арестович є улюбленцем українських дівчат, тому гарних реакцій на такі жарти Олексію не бракує.Звісно що є й такі люди, яких дратує позитивний настрій політичного діяча. А також, деякі коментатори зазначили яка гарна в Арестовича дружина і як йому пощастило з такою обраницею.

Схожі статті

Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.