Українки незадоволені послугами краси у Європі: відгуки про європейський манікюр, фарбування, нарощування вій

Українки - це жінки яким важливо мати доглянуті нігті, волосся та обличчя, кожна українська жінка будь-якого віку стежить за своїм зовнішнім виглядом і полюбляє це робити

З моменту російського повномасштабного вторгнення в Україну, багатьом жінкам довелося забути, що таке доглянуті нігті, брови і шкіра. Великий процент жіночої половини населення України з перших днів перетинали Європейські кордони та починали жити з нуля. Звісно, що в перший час нікому не було діла до манікюру, чи ламінування вій, Просто хотілося знайти якомога швидше житло і оформити потрібні документи, аби почувати себе в більш-менш безпеці. Згодом, проблеми трішки зменшились і тоді жінки почали шукати собі нові, наприклад,пошук гарного майстра манікюра та інших жіночих процедур.

манікюр в Україні
манікюр в Україні

Сфера краси в Європі також дуже популярна, але, як виявилось не настільки, як в Україні. Тому,коли українські жінки приходять на манікюр до європейських майстрів, весь процес здається дивним. Наприклад в Іспанії середній час на сеанс манікюру півгодини, уявіть. Коли в Україні за півгодини відбувається лише якісне зняття попереднього гелю або гель-лаку фрезером. Якщо в Іспанії майстер не вкладається в півгодини на одного клієнта, йому постійно кажуть, що він погано працює і мало доходу приносить. Наприклад, у Польщі манікюр коштує від 100 злотих/ В Іспанії  манікюр коштує 20-25$

Але Ми звикли платити за якість, а не просто за процесс. Якість українських послуг краси, відповідає нашим стандартам якості, а от в Європі з цим проблеми. Перша проблема полягає в тому, що коли Європейські майстри опановують сферу краси, вони вчаться робити все одразу, тобто не можна як у нас пройти спеціалізовані курси і бути гарним майстром. Друга проблема в матеріалах, навіть гель-лаки, фарби для волосся не є гарної якості.

Макіяж в салоні України
Макіяж в салоні України

Звідси і проблема незадоволення Європейським сервісом краси. Для місцевих жінок це гарний рівень, а украхнки просто звикли жити за стандартами вище норми.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.