Помер Михайло Горбачов: після тривалої хвороби останній Президент СРСР пішов на 92-му році життя

Стало відомо, що останній Президент Радянського Союзу Михайло Горбачов пішов з життя на 92-у році. Причиною смерті стала тривала невиліковна хвороба.

Повідомляється, що останній Президент СРСР Михайло Горбачов пішов життя після тривалої хвороби. Політику було 92 роки.

Помер Михайло Горбачов

Помер Михайло Горбачов

Про кончину радянського політика повідомила Центральна клінічна лікарня. Останні роки свого життя чоловік провів у боротьбі за життя з непростою недугою.

Так, Горбачов страждав від цукрового діабету, а також мав серйозні проблеми з нирками. Та яка саме хвороба спричинила дисфункцію видільної системи у колишнього генсека невідомо, адже діагноз озвучений не був. Лише два місяці тому стало відомо про те, що він знаходиться на гемодіалізі. І вже тоді поговорювали про те, що останній Президент СРСР повільно помирає. Останній рік Михайло Сергійович був під ретельним наглядом лікарів. Політик не лежав у стаціонарі, але був постійним відвідувачем лікарні.

На останніх кадрах Горбачов виглядав дуже погано, адже мав колосальні проблеми з виведенням рідини з організму.

Помер Михайло Горбачов

Нагадуємо, що про повномасштабну війну в Україні Михайло Сергійович публічно не говорив. Однак, його близький друг Олексій Венедиктов, редактор “Ехо Москви”, який був нещодавно репресований, заявив журналу “Forbes”, що політик засуджує дії володимира путіна і звинувачує його у зруйнуванні справи усього його життя. Мовляв, Горбачов привласнює собі заслуги щодо надання свобод радянським людям, і тепер уся його робота нібито знищена.

Втім, ще 8 років тому Михайло Горбачов активно схвалював політику російської федерації і навіть анексію Криму. Тоді Михайло Сергійович заявив, що вчинив би абсолютно так само.

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.