Маленькі українці, які допомагають боронити Україну: чим заробляє малеча, аби допомогти ЗСУ

В нашій країні зараз з'явилась нова професія - волонтер, це люди, які дістануть будь що за стислий проміжок часу, аби тільки вчасно доставити це ЗСУ чи людям, котрі потребують термінової допомоги.

Волонтерством та благодійністю займаються не тільки дорослі, але й діти. Малеча не соромиться роботи і вона різна. Діти влаштовують власні бло-пости і не пропускають машини, поки ті не скажуть кодові українські фрази чи не дадуть відповідь на запитання, потім діти зізнаються, що насправді це не забава, а спосіб зібрати гроші на ЗСУ.

Дівчинка Валерія 10 років

Дівчинка грала в шахи на вулиці з дорослими і дітьми, знаючи свої здібності і таланти вона вигравала у суперників гроші для того, щоб зібрати  21 тисячу гривень на ЗСУ і передати їх у Фонд Сергія Притули. І до того ж, особисто. Валерїї вдалось зробити задумане і дівчина при зустрічі з Сергієм Притулою віддала йому зібрані кошти.

11-ти річний Андрій

Цей малюк надихнувшись історією Лери, подумав, що і в нього вийде своїми здібностями зібрати кошти на ЗСУ. Хлопчик також грає у шашки на гроші. Він виходить під торгівельний центр і чекає на суперників. Навіть у свій день народження малюк пішов заробляти на ЗСУ. Про цю ініціативу дізнався Олександр Педан і особисто приїхав привітати Андрія з днем народження та зіграти партію у шашки.

Насправді таких прикладів багато, але не всі вони стають відомими, діти дуже відповідально ставляться до такої мети. Це важливо для них, вийти на вулицю і своїми дитячими здібностями допомогти Україні наблизитись до перемоги. Тому за нове покоління хвилюватися не має сенсу, вони вже виросли достойними людьми з великим серцем, які роблять шалено-важливі вчинки для інших та свого майбутнього в Україні.

Схожі статті

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.