Чим українцям треба запастися на зиму вже зараз: список необхідних продуктів харчування та побутових речей

Україні пророкують тяжку осінь та зиму, проблеми з логістикою, опаленням, елекрикою, можуть стати дуже серйозним випробуванням для окремих областей України

З приходом війни до нашої країни, погіршилась ситуація з доставками, логістикою, продуктами харчування, побутовою хімією та медикаментами. Багато чого виготовлялося в Україні,але зараз через війну та окупацію підприємства і заводи припинили роботу або взагалі існування.

Набір продуктів
Набір продуктів

Оскільки початок війни припав на холодну пору року, експерти та жителі України вже приблизно розуміють, якими продуктами треба запастися на осінь та зиму, які обіцяють бути не легкими, взагалі.

Медикаменти

В першу чергу потрібно купити якомога більше різновидів медичних засобів, від йоду до кальцію. Обов’язково противірусні ліки, восени багато людей хворіють на грип чи простуду, протиалергійні засоби, вітаміни, спирт, вату, пластири, антисептичні засоби, пігулки від нудоти, від кишкових розладів, від болю в голові, загальні знеболювальні, краплі від нежиті, сиропи від кашлю, пігулки від болю у серці та печінці. І звісно, хто має певні хронічні захворювання, ліки, які прописали лікарі особисто вам.

Побутова хімія та інші необхідні деталі для дома

Потрібно запастися засобами для прибирання в домі, гелі для душу з запасом, шампуні. Купіть багато свічок, великий ліхтарик, повербанк.

Продукти харчування

Треба закупити крупи, гречка, рис, різні види каші, макарони. Масло вершкове та рослинне, мед, згущенка, шоколад, цукерки, печиво. Чай і каву, молоко, з довгим терміном зберігання. М’яса, щоб заморозити та тушене у банках, консерви, рибні о овочеві та багато води.

Продукти харчування
Продукти харчування

Засоби Утеплення

Якщо ви розумієте, що ваша область буде взимку проблемною та холодною, врахуйте, що вам потрібно розібратися який вид опалення у вашому будинку, від цього залежить що вам буде необхідно, камін чи дрова. Але попри вид опалення вам необхідно купити теплі домашні речі, піжаму, халат, капці, теплі носки, термобілизну та ковдри.

Запаси для тварин

Якщо у вас є домашні улюбленці купіть їм корм з запасом,теплий одяг, наповнювач для туалету,якщо це кіт чи інша суто домашня тварина, улюблені смаколики.

Схожі статті

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?

Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?