Трендові відтінки і дизайни манікюру на осінь 2022: варіанти від Цибульської, Нікітюк та інших зірок

Кожна жінка завжди переймається питанням, як виглядають її руки, чи достатньо вони доглянуті, чи красивий колір манікюру, форма нігтів, дизайн та інші питання.

Щомісяця, або навіть рідше, жінки змінюють манікюр, уявити собі неможливо скільки сеансів манікюру налічується в однієї середньостатистичної жінки за все життя. Напевно, приблизно мільйон. І кожен раз жінки не хочуть повторюватись, а хочуть робити щось нове та не повторювати ні за ким із знайомих.

Натомість, жінки часто роблять вибір, спираючись на зірок. Це ніби модно і завжди красиво. До того ж, ніхто із знайомих таке не робив і ховати нігті не прийдеться. Тож ми зробили підбірку осінніх трендовий дизайни манікюру.

Нюд

Леся Нікітюк з нюдовим манікюром
Леся Нікітюк з нюдовим манікюром

Нюдові відтінки завжди в тренді, незважаючи на пору року. Нюд виглядає акуратно та ніжно на будь якій довжині та будь якій формі нігтів. І як не дивно, нюдові відтінки полюбляє Леся Нікітюк, оскільки образи в телеведучої завжди яскраві, то манікюр вона робить в ніжних відтінках, щоб пасувало до всього.

Червоний

Надія Маивєєва з червоним дизайном нігтів
Надія Маивєєва з червоним дизайном нігтів

Восени це безпрограшний варіант. Темний,або яскравий, благородний, красивий колір, який пасуватиме до будь якої помади та образу. Раніше червоний вважався королівським кольором, зараз нічого не змінилось. Манікюр в такому відтінку полюбляє телеведуча Надія Матвєєва.

Зелений

Оля Цибульська демонструє яскравий зелений манікюр
Оля Цибульська демонструє яскравий зелений манікюр

Цієї осені взагалі зелений колір є трендовим і колір манікюру не є виключенням. Він освіжає образи та додає настрій. Зелений колір цієї осені особливо буде нагадувати про минулі теплі дні. Такий манікюр представляє співачка Оля Цибульська. Взагалі артистка більш схильна до нюхових відтінків, але зараз вона обирає саме модний зелений.

Чорний

Юлія Саніна зі сміливим чорним покриттям
Юлія Саніна зі сміливим чорним покриттям

Чорний колір манікюру набирає обертів саме восени, всі вже адаптуються до холоду і мають намір зробити й свій образ більш темним та холодним. Але чорний манікюр не всім пасує. Такий хардовий колір любить солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.