В Україну прийшло бабине літо. Погода тішить сонцем і теплом

Саме у ці дні й триває бабине літо — останній відгомін тепла і безтурботності, дружніх пікніків на природі і сімейних прогулянок у парках.

Воно лякає нас прохолодними ночами і тішить теплими, а іноді й спекотними, полуднями, захоплює безхмарним небом кольору аквамарин і довгими ниточками павутиння, яке кружляє у повітрі, зачаровує червоними кетягами достигаючої горобини.

Бабине літо приходить в Україну в останню декаду вересня і триває майже два тижні. Це пов’язано з антициклоном, який приходить до нас з півдня, зокрема, й з Чорного моря.
Традиційно у цій порі, після похолодання, в Україну повертається висока температура. Повітря подекуди прогрівається до +30°C.

Горобина достигає
Горобина достигає

За прогнозами синоптика Наталки Діденко у Telegram, 23 вересня температура повітря по всій Україні становитиме від +22°C до +28°C. Скрізь – сухо, сонячно, тепло. Вночі очікуються тумани.
У Києві – +25°C, сонячно.

Осінній Київ
Осінній Київ

Під завершення тижня і на вихідних у Західних областях очікується короткочасний дощ. Неділя обіцяє бути дощовою і на півночі країни. На решті території сухо і сонячно.

Наталка Дяденко
Наталка Діденко

Так, що найближчим часом – навала темних окулярів у поєднанні із легкими флісами чи кардиганами, рожевих помідорів, фантастичного винограду, світлого взуття і світлих надій на темну осінь у вигляді смачних консервацій і варення, – розповіла синоптик Наталка Діденко у своему Telegram.

Схожі статті

Знайшла собі молодшого? Даша Квіткова відверто розповіла про побачення з Яновичем: “Женя класний хлопець”

Після розлучення із телеведучим Нікітою Добриніним, особисте життя блогерки Даші Квіткової неабияк цікавить шанувальників. Нещодавно дівчина вперше розповіла про побачення з відомим блогером.