96-річну королеву Єлизавету лишили під наглядом лікарів: населення Британії готується до найгіршого сценарію

Стан здоров'я королеви Британії Єлизавети ІІ різко погіршився. місцеві ЗМІ повідомляють, що нині лікарі занепокоєні самопочуттям 96-річної правительки. Родина монархів вже прибула до своєї славетної родички, а прості громадяни вже дістають траурні хустки.

Королева Єлизавета ІІ стала однією з найпопулярніших представниць своєї династії. Сьогодні за станом здоров’я голови монаршої родини спостерігає весь світ. Місцеві медіа повідомляють про погіршення здоров’я. Родичі високопосадовиці вже прибули до замку Балморал (Шотландія), де перебуває зараз головна жінка Великої Британії.

Занепокоєння, щодо самопочуття Єлизавети медики висловили сьогодні, у четвер 8-го вересня. Їй рекомендовано лишатися під пильним наглядом професіоналів.

96-річну королеву Єлизавету лишили під наглядом лікарів

До матері прибув її старший син принц Чарльз, який є спадкоємцем трону. З ним його дружина Каміла.

Британські ЗМІ також помітили, що голова держави дедалі частіше передавала свої обов’язки родині. Також зазначено у соціальних мережах, що місцеві мешканці підтягуються також до місцеперебування монархині.  Також на публіку вийшов у чорному костюмі і королівський кореспондент Ніколас Уітчелл.

“Я розмовляв з людьми в Шотландії, і ми можемо вважати, що життя королеви добігає кінця”, — сказав Аль-Джазірі Крістофер Вілсон, королівський біограф.

96-річну королеву Єлизавету лишили під наглядом лікаріd

Близьке оточення Єлизавети ІІ відзначає, що вона до останніх днів намагалася працювати, адже дуже любить свою державу. Помітну слабкість знаменитої правительки давно підмітили у вищих колах Великої Британії.

Слід нагадати, що на престол Її Світлість зійшла у 1952-му році. На долю її володарювання припав складний, але дуже насичений період: розпад імперії, формування нової держави. Цікаво, що свою долю вона зрозуміла у віці 14-ти років, коли під час Другої світової війни їй доручили зробити по радіо звернення до всіх дітей. А у 1945-му році донька короля вступила до лав самооборони для жінок та навіть отримала звання лейтенанта.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?