Українські стилісти продемонстрували трендові ідеї французького манікюру на осінь 2022: не лише класика у моді

Французький манікюр вважається одним із найпопулярніших серед жінок. Він простий, універсальний і завжди виглядає ніжно та стримано. І немає значення яка у вас форма нігтів. Оскільки індустрія краси стрімко розвивається ми вирішили розказати в цій статті, які ідеї французького манікюру будуть в тренді цієї осені.

Цей вид манікюру став відомим та популярним завдяки Джефу Пінку, творцю іменитої марки лакових виробів “ORLY”. На сьогоднішній день французький манікюр вважається класичним та витонченим, але кожен майстер робить у своєму стилі. Взагалі вже давно вигадали багато видів самого класичного манікюру. Завдяки новим видам матеріалів, зробити френч можна яскравим, блискучим, з камінцями та багато інших варіантів, які будуть трендовими восени.

Французький манікюр з камінцями

Французький манікюр з камінням
Французький манікюр з камінням

Це звичайний, класичний френч білого, або будь-якого іншого кольору, але з додаванням у дизайн камінців. Їх розмір може бути різним, маленькі, великі, круглі, квадратні. Тобто розмір, форму і колір ви обираєте разом з майстром, виходячи з побажань чи асортименту.

Кольоровий французький

Кольоровий французький манікюр
Кольоровий французький манікюр

Всі звикли, що френч має бути лише білим, але ні, ці часи давно минули і зараз французький манікюр можна зробити яскравим, або темним. На осінь підійде чорний, темно-зелений та коричневий френч

Французький манікюр з дизайном

Французький манікюр з дизайном
Французький манікюр з дизайном

Також трендовим є френч з одним нігтем, де буде малюнок. Зазвичай це безіменний, тому що він невеликий за розміром і дизайн на ньому виглядає гармонійно та акуратно. Малюнок може бути різним, від квіточки, до геометричних фігур. Це не псує френч, а навпаки, надає йому свіжості і нового вигляду.

Французький зверху на основний колір

Французький на основний колір манікюру
Французький на основний колір манікюру

Якщо ви вагаєтесь між однотонним покриттям та французьким, об’єднайте. Серйозно, це виглядає і яскраво і водночас спокійно, тому що ви обираєте основний колір покриття, яскравий, а потім ваш майстер додає акуратну полоску  класичного французького манікюру. Цей варіант найбільш популярний восени, тому що, всі чомусь, на початку осені не можуть визначитись, чи хочеться ще яскравості, чи вже серйозної, холодної осені на нігтиках.

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.