Хто з героїв Азовсталі, що повернулися додому, вільні: найзавидніші наречені України – Хімік, Орест та інші

2 дні тому Україна видихнула з полегшенням, тому що з російського полону було звільнено 215 військовослужбовців України. Частина з них бійці,які до останнього боронили "Азовсталь". Тепер вони вільні, як і серця деяких з них,а кого саме, дізнатися можно у статті.

Варто сказати, що кожен військовий України – Герой! Їх шлях до свободи був тяжким та непередбачуваним. Хлопцям не раз загрожувала смерть, але доля їх зберегла. І тепер, коли вони на волі, можуть замислюватися про своє майбутнє, в тому числі й про особисте життя, звісно, не одразу, але вже-таки, чиї серця серед бійців полку вільні.

“Грінка” – Назарій Гринцевич

Назарій Гринкевич
Назарій Гринцевич

Назарій – наймолодший парамедик серед військових, йому всього 19 років. Хлопець, ризикуючи своїм життям, рятував життя інших, надаючи їм медичну допомогу. За ці подвиги, Назарій був нагороджений орденом 3-го ступеня “За мужність”. Грінка за час полону не один раз прощався з життям, але доля зберегла життя юного воїна. З 18-ти років Назарій пішов на захист Маріуполя як доброволець. В такому віці, парубок здійснив та поєднав дві омріяні професії – медицину та військову справу. Тож, тепер Назарій на свободі й незабаром продовжить боронити свободу України та оберігати серця його прихильниць.

“Хімік” – Давид Косаткін

Давид
Давид Косаткін

Цей військовий славиться сталевими нервами та сильним характером. Давид став дуже популярним в соціальній мережі instagram, де іноді оприлюднював важливу інформацію з фронту. Давид казав, що в нього немає коханої дівчини, але йому цікаво спостерігати за тим, як інші, одружені чоловіки рвуться на свободу, заради родин.

“Дуже багато чую від хлопців, що коли вийдуть – одружуються та заведуть дітей, напевно, це основні плани всіх, хто ще не встиг. Я вмію бути людиною, яка спостерігає у кутку”.

Також, Давид шуткує, що на свободі хоче лише бутерброд з вареною ковбасою та ряжанку “Простоквашино”, в той час, коли його друзі, хотіли побачити дружин. Тож, секрет, як підкорити його серце, Хімік видав сам.

“Орест” – Дмитро Козацький

Дмитро Козацький
Дмитро Козацький

Той самий “фотограф”. Саме його фотокартки облетіли всю мережу. Орест також прощався з життям і останній текст під постом в instagram перед полоном, явно демонстрував настрій Дмитра.

“Ну от і все. Дякую за прихисток Азовсталь  – місце моєї смерті і мого життя”

Хлопця з полону зустріла мама і сестра, які неодноразово виходили на мітинги за звільнення військовополонених та до останнього говорили про це на весь світ. Орест також самотній і має велике, вільне серце.

“Тавр” – Богдан Кротевич

Богдан Кроткевич
Богдан Кротевич

Ще один сталевий воїн. Богдан обіймає посаду –- начальник штабу “Азов”, а от дівчину не обіймає. Насправді “Тавр” також відчайдушно захищав Україну. На фронті він з 2014 року і в той же рік втратив домівку у місті Сімферополь, яке, поки що окуповано, але з такими героями – це не надовго. Instagram сторінка Богдана також стала дуже популярною. Тому, охочим зайняти серце могутнього Тавра, не буде проблемою відшукати його.

Схожі статті

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.

Анастасія Приходько заговорила про позашлюбну дочку від Меладзе і вразила зізнанням: “Тепер живіть із цим”

Відома українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на новини від російської преси про позашлюбну дочку Костянтина Меладзе. Яке відношення це має до артистки?

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.