Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом та онкохворим хлопчиком: “Да мені плювати”

Знаменитий український блогер, психолог та Радник Офісу Президента Олексій Арестович вперше прокоментував скандал з екзорцизму. Усі деталі в статті.

Не так давно Олексій Арестович потрапив у гучний скандал через свою розповідь про екзорцизм. Так, у розмові по відеозв’язку з російським режисером Биковим Радник офісу Президента України заявив, що вигнав з онкохворого хлопчика демона. Мовляв, впродовж 4 годин дивився йому в очі і врешті-решт таки зміг позбавитися від потойбічної істоти, яка взяла контроль над дитиною, що хворіла на рак.

Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом

Олексія Арестовича взяли в реаліті-шоу Холостяк
Олексій Арестович прокоментував скандал з екзорцизмом

Нещодавно зірка разом зі своєю дружиною Анастасією завітав на ексклюзивне інтерв’ю до журналістки Раміни Есхакзай, в якому прокоментував свої минулі слова. Зокрема ведуча висунула думку, що це була гіперболізація, і, як виявилося, мала рацію.

Олексій підтвердив, що не говорив про вигнання демона у прямому сенсі, а лише використовував метафору, якою описав психологічний прийом. Так як оточуючі вважали, нібито хлопчик страждає через побічну істоту, Олексій вирішив підіграти, і змусив їх думати, ніби поборов демона. Сперечатися та доводити, що такі думки є нісенітницею, Олексій вважає абсолютно не ефективним способом вирішення проблеми.

Однак, Раміна зазначила, що далеко не всі зрозуміли метафору Арестовича і це не на руку зіграло для його репутації, на що він відповів дуже лаконічно:

“Да мені плювати. Не всі багато чого розуміють, я що маю свою діяльність Спрямовувати на те, щоб бути більш зрозумілим, чи як? Чи на ефективність?”, — заявив Радник Офісу Президента.

Також Олексій спростував думку аудиторії про те, що він має нарцисичний тип особистості.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.