Як звірі: у Києві дівчину без маски виштовхали з трамваю ногами (відео)

У столиці наполегливу порушницю карантину виштовхали з трамваю за допомогою фізичної сили.

У Шевченківському районі столиці вчора, 5 листопада, дівчину без обов’язкової маски на обличчі ногами виштовхали з трамваю.

Як інформує паблік “Київ Оперативний”, цей інцидент трапився на зупинці на вулиці Василя Макуха.

Як можна побачити на відео, блондинка в червоному пальті без маски намагалася будь-що зайти в трамвай. Однак кондукторка і один з чоловіків почали руками і ногами виштовхувати порушницю на вулицю. Дівчина вступила з ними в словесну перепалку.

Ніхто з пасажирів не відреагував на те, що відбувалося. Чим закінчилася ця історія, невідомо.

Зазначимо, що в період карантину всі жителі України зобов’язані носити в громадських місцях захисні маски. За відсутність в людини захисного засобу її можуть штрафувати на суму від 170 до 255 гривень.

Користувачі соцмереж розділилися в оцінці цього випадку. Одні були здивовані грубістю кондукторки і пасажира, які ногами били дівчину за відсутність маски, інші в усьому звинуватили нахабну дамочку.

  • Дурна вона. Вдягни маску і їдь. Але вона вважала себе особливою і нарвалась. Насправді їй пофіг і ті, хто її підтримує.
  • Да хоч гола! В масці чи без, ніхто немає права бити другу людину, ще й жінку. Люди пандемія колись закінчиться, треба залишатись людьми. Поважайте себе і оточуючих, навіть якщо вони без маски.
  • Боже! Це якась дикість! Люди, що з вами?!!!

https://www.facebook.com/watch/?v=2517246035242339

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.