В яких улюблених народних серіалах малювали образ недолугих українців: “Татусеві доньки”, “Кадети” та інші

Насправді існує досить велика кількість народних улюблених серіалів, в яких принижували українців, адже раніше всі серіали вважалися для народу, тобто не подільні за нацією, але це "виділення" ми помітили лише зараз, на жаль.

Отже, згадаємо серіали, в яких були присутні герої з України. Це няня Віка з серіалу “Моя прекрасна няня”, Перепечко з “Кадетів” та Тамара з “Татусевих доньок”. Певно кожен без виключення дивився ці серіали, розвантажував мізки, розслаблявся та не звертав уваги на якісь деталі, бо це ж здебільшого комедійні серіали з елементами драми. Тому, напевно, ми всі сприймали це за норму, а хтось загалі не звертав уваги на таке.

Моя прекрасна няня

Моя прекрасна няня
Моя прекрасна няня

Згадайте, як Віка розмовляє, як вона поводиться, як справжня селючка, яка навіть елементарних речей не знає. Проте дівчина приїхала з доволі великого міста Маріуполь, але в серіалі виставляє його як якесь село, де люди не вміють робити абсолютно нічого та ще й дуже нахабні при цьому.

Так, коли Віка зустрічалася з подругою Альбіною з Маріуполя вони обидві запускали недоречні та неправдиві жарти про рідне місто. Отже, приниження українського народу спостерігалося давно. Просто ми не бачили в цих “жартах” чогось принизливого, воно завжди було”.

Татусеві доньки

Татусеві доньки
Татусеві доньки

Образ Тамари, секретарки Сергія Олексійовича й головного героя був змальований ніби-то з української середньостатистичної жінки, яка нічого не вміє робити, не хоче працювати, а тільки сидить і фарбує нігті. І тут також, Тамара це повне уособлення нахабності та безтактовності.

Вона самотня, зла та незадоволена своїм життям, але нічого не виправляє. Ба більше, Тамара також у сюжеті є уродженкою України та часто жаліється на те, що дякує богові, що втекла зі злиднів до москви. Тож, бачите паралель між цими двома героїнями? Тоді переходимо до третього героя статті.

Кадетство

Кадетство
Кадетство

Юний кадет Степан Перепечко, зображений як дурнуватий, смішний, товстенький та піддатливий українець. Пам’ятаєте, як над ним всі насміхалися через те, що він не з міста, а з села. А якими показали його батьків, які постійно шокали, гекали та поводили себе як дикарі? А це дійсно було. Тож, такими нас все життя бачили росіяни, такими вони завжди хотіли нас зобразити та принизити наш менталітет.

Але, ця війна показала, хто є хто. Принаймні наша країна вільна та розвинута і люди в ній мають свою думку і вміють  будувати своє життя самостійно, так, як хочуть вони, а не влада. Тому, варто звертати увагу навіть на такі дрібниці. Бо саме через жарти ми формуємо своє сприйняття

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.