Володимир Дантес оголосив про повернення в шоу-бізнес

Зіркове подружжя часто ділиться з шанувальниками подробицями життя. Тож не дивно, що і про повернення Володимира Дантеса у шоу-бізнес теж стало відомо прихильникам.

Володимир Дантес поділився планами на майбутнє і переживаннями, пов’язаними з цим кроком.

Чим конкретно займатиметься після повернення до активної діяльності Володимир Дантес поки не розповів, але зазначив, що планів і задумів багато.

Першим кроком до повноцінної робити можна вважати участь зіркового чоловіка Наді Дорофеєвої у якості ведучого балкону популярного танцювального проекту «Танці з зірками».

Своє рішення Володимир Дантес пояснив спостереженням за роботою колег по цеху і дійшов висновок, що може дивувати прихильників якісними роботами.

Також поштовхом до такого рішення для Володимира Дантеса стало те, що його все частіше сприймають не як самодостаню людину і популярного артиста, а лише як чоловіка екс-учасниці гурту «Время и Стекло» Наді Дорофеєвої. І йому важко доводити всім, що він «не сидить на шиї» у зіркової дружини.

На питання журналістів про те як до такого рішення поставилася його дружина, Володимир Дантес відповів, що Надя завжди підтримувала і поважала його рішення.

Звісно, повернення до сцени і публічності не обходяться без страхів і сумнівів. Про це Володимир Дантес розповів у розмові з Потапом (Олексій Потапенко) і Позитивом. Співак зізнався, що тепер найбільше боїться успіху. Але при цьому зазначив, що це ще один стимул для роботи над собою.

Чутки про повернення Дантеса на сцену з новим проектом DANTES ходили ще з минулого року. Тоді ж співак після тривалого мовчання представив нову пісню «Теперь тебе 30», яка відразу стала хітом. Кадри з кліпу Володимир Дантес виклав на своїй сторінці в Інстаргам.

Схоже відео насвоїй сторінці у тій самій соц мережі виклал і Надя Дорофеєва. У підписі до ролика зіркова дружина привітала чоловіка з виходом нової пісні і кліпу.

Про поповнення в зірковій родині поки не йдеться.

Схожі статті

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.