Після виборів Трамп може втратити не тільки президентство: Меланія Трамп давно думає про розлучення

Несподівано після програшу на виборах чинного Президента США випливли на поверхню його справжні стосунки з дружиною Мелані. Виявляється, їх сімейний корабель вже давно іде на дно.

Про інтимні подробиці  сімейного життя подружжя Трампів розповіла  помічниця  першої леді США Стефанія Волкофф Daily mail.

Стефанія повідомила, що коли у 2016 році Трамп переміг, то Меланія розплакалася. Бо вже тоді жінка задумувала розлучення. Вона п’ять місяців не переїжджала з Нью-Йорка Вашингтон, ведучи переговори про укладення шлюбної угоди, за якою їхньому з Дональдом синові Баррону відійде рівна частка стану Трампа.

Подружжя Трамп
Подружжя Трамп

В резиденції подружжя спало у різних спальнях. А їхній шлюб носив «трансакційний» характер.

Співробітник екс-помічника Омарози Маніголт Ньюман пішов ще далі і заявив, що 15-річний шлюб подружжя закінчився, додавши: ” Меланія підраховує щохвилини, поки він не втратить посаду, і вона може розлучитися”.

Раніше Мелані зробити цього не могла, бо побоювалася помсти. Зрештою, вона й зараз не має права розголошувати подробиці про свого чоловіка або написати книгу з причини того, що такі права надані другій дружині Трампа Марлі Мейплз.

Перша леді США Мелані Трамп
Перша леді США Мелані Трамп

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?