Київська ялинка незламності потрапила в топ-5 найкращих у світі: чим новорічна красуня 2023 зачарувала світ?

Щороку головна ялинка країни затишно розташовується на Софіївській площі у самому центрі Києва. І кожного року вона є різною, але неповторною та магічною. Але цього року ялинка у столиці не тільки є символом нового року, а ще й символом свободи нашого народу.

Новий рік 2023 українці зустріли зовсім по-новому, без гучних святкувань та без святкових концертів на площі, оскільки це було небезпечним для життя. Звісно, багатьом жителям України дуже хотілося відчути справжній та звичний дух свята, але загроза ракетної атаки зі сторони рф була передбачена та дуже небезпечна. Тож, всі зустріли новорічну ніч вдома або у колі близьких та друзів.

Головна ялинка 2023 року

На відміну від ярмарку та різдвяних ілюмінацій, ялинку місцева влада Києва таки встановила. Але в цьому році вона не була великою, яскравою чи святковою. Проте ялинка цього року стала символом свободи. Саме тому на ній замість різнокольорових гірлянд та іграшок, висять білі голуби, що символізують свободу та незалежність України, національний тризубець на верхівці та гірлянди у національних прапорах.

Всі вогники підсвічуються від генераторів, які й роблять ялинку незламності яскравою вночі та ввечері, що дозволяє подарувати жителям столиці новорічний настрій попри всі негаразди та війну.

Кожного року експерти оцінюють всі ялинки світу та обирають найкращі. Так, у цьому році у топі опинилися 5 ялинок світу, у який увійшла й київська. На першому місці опинилася ялинка у місті Вільнюс, що знаходиться у Литві. Ялинка у Гонконгі, що у Китаї зайняла друге місце у рейтингу, ялинка у Стокгольмі в столиці Швеції на третьому місці, ялинка у Каракасі в Венесуелі на четвертій позиції. А от ялинка незламності у Києві, зайняла почесне п’яте місце.

Головна ялинка 2023 року

Тож, головна ялинка України зайняла важливе місце у світовому рейтингу новорічних красунь через свій посил, який вона транслює своїми прикрасами та ідеєю свободи та боротьби українського народу з темрявою та російськими загарбниками.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".