Відпустив бороду і вуса: Антон Птушкін кардинально змінив імідж, отримавши вулицю в Києві на свою честь

Антон Птушкін є одним з найулюбленіших ведучих шоу "Орел і Решка", але до цього віе не мав досвіду на телебаченні, проте гострий розум, харизма та простота підкорили продюсерів шоу і з першої проби Антон став ведучим легендарного тревел-шоу.

З того часу минуло кілька років, та за цей час Птушкін встиг створити власне шоу, яке відображає красу світу, його підхід до створення такого контенту дуже відповідальний та незвичайний. Антон їздив у найневідоміші куточки світу та дивував їх видами та історіями. Але з приходом війни на нашу землю все змінилося. І його авторське шоу  про світ, перетворилося на блог про війну та руїни, які після себе залишив “руський мір”.

Птушкін відростив бороду

Чоловік обрав знімати знищені міста та документувати всі злочини росії, аби показати це всьому світові так, як це виглядає насправді. Антон родом з Луганської області, де з 2014 року йдуть найзапекліші бої за територію, де вже 9-й рік страждають мирні жителі, а російська федерація продовжує нищити область та людей. Тому робити документальні відео для нього як борг.

Також Птушкін активно займається волонтерською діяльністю, він збирає гроші та закуповує необхідне обладнання для Збройних Сил України. До того ж блогер не боїться відвідувати найгарячіші точки фронту. Так, восени Антон поїхав у Донецьк, аби зняти матеріал для свого військового архіву.

Птушкін-волонтер

Оскільки Антона дуже поважають і люблять в Україні, адже він багато чого робить, то нещодавно кияни вирішили назвати на його честь цілу вулицю, а точніше парк. Тож, тепер замість прізвища Пушкін, на вивісці красується більш значне для столиці України – прізвище Птушкін.

Та на останньому фото, яке з’явилося у мережі, Антон відростив бороду та вуса, певно, вирішив відповідати своєму новому статусу, принаймні так можна подумати, якщо не прочитати пост Сергія Лещенко – радника голови адміністрації президента, який і додав спільне фото з Птушкіним.

Та насправді ж Антон разом з Бо Віллімонтом – американським драматургом та сценаристом, продовжують знімати фільми, де розповідають нешаблонні за словами Сергія сюжети. Тобто, чоловіки об’єднали свої сили та документують історію України не тільки на мотив України, а й у світовому баченні – і це неоціненна праця.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.