Соціальні виплати на дітей у 2021 році підвищать: народжувати чи не народжувати?

У грудні цього року зросте розмір прожиткового мінімуму і, відповідно, усі соціальні виплати на дітей. Також очікується підвищення допомоги дітям-сиротам та мінімальної декретної допомоги з безробіття.

Заплановано підвищення соцвиплат  провести у три етапи. Перший етап розпочнеться уже в грудні 2020 року.

Декретні від держави можуть отримувати й жінки, які працюють у бізнесі і оформлені фізичною особою підприємцем тому, що вони сплачують єдиний соціальний внесок.

Втім, Данило Гетьманців, голова комітету ВР з питань податкової та митної політики, обнадіяв, що збільшення коштів за кожну наступну дитину стане можливим за умови наповнення казни додатковими коштами.

Наступні зміни величини виплат будуть залежати від наступних підвищень суми прожиткового мінімуму. Вони мають відбутися з  1 липня і з 1 грудня 2021 року.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.