Наймолодші гравці збірної України по футболу: Забарний, Сирота, Попов і Миколенко – їм не більше 25

Футбол – вважається найпопулярнішим видом спорту, оскільки майже кожен хлопець у дитинстві ганяє м'яч та мріє стати відомим на весь світ футболістом. А кому це не вдається, той дивиться футбол на трибунах та по телевізору.

Завжди вважалось, що цей вид спорту для молодих хлопців, тобто десь у 40-50 кар’єра добігає кінця й модна піти у тренери, якщо є бажання, або знайти себе в чомусь іншому. Наприклад, майже всі футболісти мають власний бізнес, адже розуміють, що спорт – це завжди ризик для здоров’я. Тож, цього року у збірну України з футболу потрапили юнаки, вік яких не сягає навіть 25-ти років.

Ілля Забарний

Ілля Забарний

Ілля нині грає у збірній і показує неперевершену гру. І саме Забарний поставив рекорд у рейтингу  наймолодших гравців збірної. Він потрапив у 18 років, уявіть собі. Кожен хлопець мрію в 18 потрапити у збірну України. Це величезне досягнення для спортсмена.

Віталій Миколенко

Віталій Миколенко

Віталій також юний гравець збірної України з футболу, та нині йому лише 23 роки. Та у збірну він потрапив ще у 2018 році, тобто також у 18 років. Та нині ж крім участі у команді України,  Миколенко грає за англійський клуб “Евертон”. А до цього грав у “Динамо”.

Денис Попов

Денис Попов

Захисник “Динамо” Денис Попов дебютував за збірну України у 2015 році. Хлопець брав участь у юнацькій збірній, та перейшов у дорослу, де проявив себе як чудового та надійного гравця. Денису 23 роки, але незабаром йому виповнюється 24. Тобто це ще один юний професіонал, який потрапив у збірну до 20-ти років.

Олександр Сирота

Олександр Сирота

У 2020 році Андрій Шевченко додав до списку збірної України Олександра, якому, га той момент було 20 років. Зараз же Сироті вже 22 роки. Тобто хлопцеві сильно пощастило у такому юному віці грати за “Динамо” та потрапити у збірну.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.