Остапчук, Полякова, Горбунов, Нікітюк та інші зірки українського шоу-бізнесу влаштували леопардову забастовку

#FreeTheLeopards – новий флешмоб "Звільніть леопардів", який започаткували на офіційній сторінці України в instagram @ukraine.ua. Флешмоб говорить про те, що Українська армія потребує танки під назвою "Leopard 2".

Історія Флешмобу

20 січня 2023 року відбулася вкрай важлива зустріч Контактної групи з оборони України на авіабазі “Рамштайн”. Головною темою зустрічі стало постачання Україні німецьких танків Leopard 2. Вони дійсно є необхідними для військових. Та на це прохання позитивно відреагували такі країни як: Польща, Фінляндія, Словаччина та Чехія. А от Німеччина категорично відмовилась від постачання леопардів. І більше того, влада країни не дає дозволу на реекспорт. Тож, рішення не прийнято, оскільки канцлер Німеччини Олаф Шольц поки не дає коментарів.

Флешмоб #FreeTheLeopards

Таке рішення влади обурило громадян Німеччини, що цього ж вечора біля будівлі уряду в Берліні пройшла акція протесту під гаслом “Звільніть леопардів”. Звісно, ця подія набула розголосу й за межами країни. Тому офіційна сторінка України запустила свій флешмоб, який підтримали зірки, інфлюенсери, дизайнери, журналісти, громадяни країни, та навіть діти.

Тож, таким чином відомі люди публікують фото та відео з хештегом #FreeTheLeopards”, який можна побачити на сторінках у Джамали, Олі Цибульської, Володимира Остапчука, Єгора Гордєєва, Ірини Горової, Каті Осадчої,  Лесі Нікітюк, Жені Кота, Лілії Ребрик та інших зірок. Давайте краще подивимось, як наші “голоси” народу відстоюють позицію України та вимагають від Німеччини допомогу для армії. Яка, до речі захищає не тільки Україну, а й всю Європу.

Зірковий леопардовий флешмоб

Джамала

Володимир Остапчук

Ірина Горова

TVORCHI

Світлана Тарабарова

Надя Дорофєєва

Аніта Луценко

Христина Решетнік

Оля Цибульська

Alyona.Alyona

Катя Осадча

Оля Полякова

Олена-Христина Лебідь

Лілія Ребрик

Женя Кот

Леся Нікітюк

Юрій Горбунов та Єгор Гордєєв

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.