“Є питання?”: без Притули, Педана і Міщерякова – Леся Нікітюк анонсувала новий проєкт, де стала ведучою

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка змогла завоювати серця українців, тепер стала ведучою нового шоу, але на цей раз без колег, а самостійно. Для Лесі це новий рівень у кар'єрі.

Леся стала відомою завдяки шоу “Хто зверху?”, яке вона багато років вела разом з Сергієм Притулою, з яким їй приписували романтичні стосунки протягом всіх років спільної роботи. А також за кадром завжди був присутній Олександр Педан. Оскільки обидва чоловіки мають більше досвіду у шоу, то вони давали корисні поради дівчині, і тепер, вона сама є професіоналом своєї справи.

Кадр з шоу Хто зверху?

Так, наприклад, у 2022 році Нікітюк стала ведучою шоу “Пара на мільйон”, де її співведучим став український комік Роман Міщеряков. Для хлопця це був дебют у кар’єрі телеведучого, а для Лесі гарний досвід.

Та з моменту приходу війни у нашу країну, телебачення припинило виробляти розважальний контент та залишились лише новини та військово-політичні програми. А от розваги та фільм відійшли на далекий план. І всі прем’єри, які ми зараз бачимо були відзняті до війни.

Але життя не зупиняється і ситуація стаж трохи кращою, тому канали по-троху відновлюють роботу над проєктами й створюють новий контент. Так, наприклад вчора стартували зйомки шоу “Є питання?” з Лесею Нікітюк. Його суть полягає у командній грі родин, які будуть відповідати на різноманітні питання. У кадрі вже засвітився Григорій Решетнік з синами та дружиною. Отже, змагатися будуть зіркові сім’ї.

Та от мотив проєкту зовсім не новий, щось подібне було на американському телебаченні ще й минулому сторіччі. Тож, аби подивитися що з цього вийде, варто дочекатися коли завершаться зйомки та коли шоу буде повністю готове до прем’єри. Але якщо там є Леся – точно буде щось цікаве.

Але той факт, що телебачення оживає, та ще й з улюбленими ведучими українців, не може не тішити. Це вже велика надія на перемогу, яка, певно стає до нас все ближче й ближче.

Схожі статті

Анастасія Приходько заговорила про позашлюбну дочку від Меладзе і вразила зізнанням: “Тепер живіть із цим”

Відома українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на новини від російської преси про позашлюбну дочку Костянтина Меладзе. Яке відношення це має до артистки?

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?