Дмитро Разумков заразився коронавірусом, хоча сам нещодавно відчитував депутатів без масок

Дисциплінований голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який завжди, як приклад, під час парламенських засідань в масці, також зліг з коронавірусом. Хто заразив?

Не минуло й два дні, як захворів глава держави Володимир Зеленський і керівник Офісу президента Андрій Єрмак, як громадськість ошарашило нове повідомлення – на коронавірус захворів Дмитро Разумков.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Ризик підхопити коронавірус є у кожного з нас. Сьогодні хвороба наздогнала і мою родину, я отримав позитивний результат тесту. Почуваюся нормально, сподіваюся, так буде і надалі. Буду на ізоляції та працюватиму дистанційно

Дмитро Разумков переконливо радить українцям дотримуватися карантинних заходів і берегти себе.

За Конституцією України, за відсутності Президента керівництво країною переходить до голови Верховної Ради. Саме він виконує обов’язки – приймає термінові рішення, візує документи.

Хто тепер виконуватиме обов’язки Президента?

Дмитро Разумков, як спікер веде засідання Верховної Ради. Його під час хвороби має замінити віцеспікер Руслан Стефанчук.

І надійшла інформація, що позитивний результат на коронавірус отримав міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?