Зеленського ушпиталили через коронавірус: подробиці

Президент Володимир Зеленський і глава офісу президента Андрій Єрмак перебувають в лікарні Феофанія.

Через COVID-19 високопосадовці потрапили на лікарняні ліжка Феофанії, повідомляє радник глави ОП Олег Подоляк в інтерв’ю Українській правді.

Все досить строго, регламентовано протоколом. Вони знаходяться в Феофанії. Там обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради.

Подоляк поділився подробицями: палата Зеленського є напівкабінетом, обладнаним спецзв’язком.

 

Натомість Єрмак перебуває у звичайній палаті.

У обох стан задовільний і вони готові працювати у стандартному режимі, з похибкою на умови. Нагадаємо, 9 лютого Президент Володимир Зеленський отримав позитивний тест на коронавірус і якийсь період самоізолювався в своїй резиденції.

Майже слідом за ним захворів керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

На сьогодні позитивний результат отримали голова Верховної Ради Дмитро Разумков і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.