У Черкасах молода жінка, яку не пустили у пологовий будинок через коронавірус, народила під деревом: деталі

Жінка народила немовля на землі під зачиненими дверима медичного закладу. Бо мала позитивний тест на коронавірус.

У Черкасах хвора на коронавірус жінка народжувала на землі біля дерева під зачиненою на замок обласною лікарнею. Медики з лікарні вийшли до породіллі аж за півгодини.

Дитину Євгенії Кіркичі довелося приймати її чоловікові Олександрові, йдеться в сюжеті ТСН.

Подружжя мріяло про партнерські пологи, але точно не про такі. Як розповів Олександр, народжувати жінка мала в іншому закладі, але оскільки в неї був COVID-19, довелося везти жінку в обласну лікарню, яка приймає пацієнтів з коронавірусом. Перейми у дружини почалися вночі.

Однак двері в обласній лікарні ніхто для породіллі з небезпечним діагнозом не відчинив. Олександр тричі бігав до приймального відділення, проте це було безрезультатно.

Дружина народила дівчинку під вишнею на куртці чоловіка, на якій досі є сліди плаценти. Олександр пологи почав приймати сам, потім приїхала з дому і допомогла лікарка, якій по дорозі до медичного закладу зателефонував чоловік.

Тільки коли пологи закінчилися, двері лікарні відчинилися й до мами і дитини підійшов медперсонал.

Чоловік обурюється, що бригада вийшла до них з інвалідним візком. Тим часом як дружина не могла сісти, бо була в приспущених штанях з немовлям руках, і не перерізаною плацентою. Врешті привезли зламану каталку і перерізали пуповину вже в пологовому залі.

Чоловік розповів, що всі працівники медичного закладу були дуже повільні, крім лікарки з іншої лікарні, яка мала б приймати пологи, якби не коронавірус, і приїхала на прохання Олександра.

В обласній лікарні таку поведінку медичного персоналу пояснили… помилками самої породіллі і її чоловіка.

Вони кажуть, що жінці треба було викликати швидку. Також майбутній батько пішов до загального приймального відділення, а треба було в перинатальне.

Заступниця головного лікаря обласної лікарні Наталія Лакуста пояснила затримку персоналу тим, що лікарям потрібно було багато часу, щоб одягнути захисні костюми. У лікарні також пообіцяли провести службове розслідування по цьому факту.

Як стверджує чоловік породіллі, вони вдягалися і виходили близько півгодини.

На щастя, дівчинка в таких екстремальних умовах, коли надворі було всього 5 градусів тепла, народилася здоровою.

Мати дитини жартує, що це була така перевірка для її чоловіка, з якою він впорався на відмінно.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.